Καλύψτε το gel μανικιούρ που έχει μακρύνει με το εξυπνότερο τρικ (video)!

Ετοιμάζεστε για το weekend, είστε ακόμη στο γραφείο και δεν έχετε προλάβει να κλείσετε ραντεβού με τη μανικιουρίστ σας. Οι περισσότερες από εσάς κάνετε ημιμόνιμο μανικιούρ. Ναι, σας καταλαβαίνουμε το ίδιο άλλωστε κάνουμε κι εμείς. Είναι πρακτικό και παραμένει στη θέση του αναλλοίωτο για μέρες.

Τι γίνεται όμως όταν μακρύνει; Μην προσπαθήσετε να το αφαιρέσετε μόνες σας, αυτό είναι παράκληση. Είναι δουλειά της ειδικού αφού υπάρχει μεγάλη περίπτωση να προκαλέσετε μεγάλη φθορά στα νύχια σας και δεν το θέλετε. Σωστά;

Εμείς βρήκαμε

για εσάς το πιο έξυπνο τρικ. Από τη μία θα καλύψετε το κενό που έχει δημιουργηθεί στη βάση των νυχιών σας και από την άλλη θα δημιουργήσετε ένα τέλειο nail art design. Ειδικά αν είστε glitter lovers. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως το φετινό Καλοκαίρι οι λάμψεις στα νύχια είναι μεγάλη τάση οπότε μπορείτε να το τολμήσετε άφοβα χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Δείτε λοιπόν τι ακριβώς πρέπει να κάνετε: Πάρτε ένα βερνίκι με glitter και απλώστε το στο σημείο που έχει μακρύνει το νύχι σας. Στη συνέχεια με ένα πινέλο μπορείτε να το “σκορπίσετε” και στην υπόλοιπη επιφάνεια δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο το πιο απλό και υπέροχο σχέδιο.

Στο video που ακολουθεί θα δείτε τις λεπτομέρειες:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beauty Hacks (@beautyhacks) στις 9 Ιούλ, 2020 στις 12:00 μμ PDT

Και κάτι ακόμη: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκτός από έντονο χρώμα και ένα διάφανο που περιέχει στη σύνθεση του πιο έντονα glitter σε χρυσό ή ασημί. Είναι τέλειο ακόμη κι αν είστε καλεσμένες σε γάμο αυτό το weekend!

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Το επόμενο pedicure σας θα είναι εκκεντρικό και super χαρούμενο -Δείτε τα 10 πιο εντυπωσιακά και κάντε την επιλογή σας

Διάφανο λιπ γκλος: Το προϊόν που μπορείτε να φορέσετε και στην παραλία!

Keywords
Τυχαία Θέματα