Το μανικιούρ της Camila Mendes είναι wild, χαρούμενο και μεγάλη τάση!

Οι celebrities βγήκαν από το σπίτι και οι πρώτοι άνθρωποι που συνάντησαν ήταν οι beauty exprerts. Τους έλειψαν πολύ άλλωστε και η ανάγκη τους για μια επαγγελματική πινελιά ήταν επιτακτική. Ναι, έκαναν ότι μπορούσαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Και τα μαλλιά τους έβαψαν, και το μανικιούρ τους επιμελήθηκαν και μάσκες άπλωσαν στο πρόσωπο. Αλλά είναι διαφορετικό να σε φροντίζει ο ειδικός. Περισσότερο τους έλειψε η μανικιουρίστ -αναφερόμαστε σε όλες όσες αγαπούν τα εξεζητημένα σχέδια στα νύχια.

Η Camila Mendes ανήκει σε αυτήν

ακριβώς την κατηγορία και αποφάσισε να αποκτήσει ένα τέλειο nail look που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του Καλοκαιριού. Εξωτικό, wild και χαριτωμένο μαζί.

Για την ακρίβεια ζήτησε από την celebrity nail artist Thuy Nguyen να ζωγραφίσει στα νύχια της κάκτους. Η star το μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο  Instagram σχολιάζοντας: “To Palm Springs βγαίνει έξω την Παρασκευή. Η @thuybnguyen μου χάρισε αυτό το cactus nails για να το γιορτάσω”.

Η nail artist δημιούργησε στα οβάλ νύχια της Mendes ένα απαλό πράσινο french mani και ζωγράφισε έναν μικροσκοπικό κάκτο στο μεσαίο δάχτυλο με ροζ λουλούδια στην κορυφή. 

Είμαστε σίγουρες πως τώρα που οι celebrities βγήκαν και πάλι από το σπίτι θα δούμε απίθανα nail looks και θέλουμε να τις ευχαριστήσουμε προκαταβολικά. Τι λέτε;

Σας άρεσε κορίτσια; Πόσες από εσάς θα το αντιγράψετε σύντομα; Εμείς πάντως το σκεφτόμαστε πολύ πολύ σοβαρά αφού η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια τέλεια και άκρως καλοκαιρινή ιδέα.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Ροδόνερο στα μαλλιά: Το ελιξίριο που θα σας χαρίσει λάμψη και θρέψη!

Zendaya, Dua Lipa και Chrissy Teigein σας δείχνουν πώς πρέπει να φορέσετε το headband σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα