Αυλαία για το Live News: Έτσι αποχαιρέτησε ο Νίκος Ευαγγελάτος τους τηλεθεατές

Η εκπομπή Live News ολοκληρώθηκε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και ο Νίκος Ευαγγελάτος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τις 24 Αυγούστου.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ανέφερε μεταξύ άλλων στο φινάλε της ενημερωτικής εκπομπής του Mega: “Ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσουμε και στους αποχαιρετισμούς δεν είμαι πολύ καλός. Θέλω να πω μόνο ότι όλο αυτό το διάστημα, που δεν είναι μεγάλο, τον Φεβρουάριο βγήκε το Mega στον αέρα, ήταν ένα διάστημα πολύ ιδιαίτερο για όλη τη χώρα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι

πολύτιμο μας δώσατε. Μας δώσατε την εμπιστοσύνη σας στην ενημέρωση και τον χρόνο σας. Πραγματικά πολύτιμο. Ανεκτίμητο θα έλεγα. Προσπαθήσαμε όλοι, εμένα βλέπετε, πολλοί άλλοι, να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Τεχνικοί, δημοσιογράφοι με την αμέριστη στήριξη του ιδιοκτήτη του Mega, Βαγγέλη Μαρινάκη. Της διοίκησης, της διεύθυνσης όλων. Είχαμε αυτό το αποτέλεσμα για να έχουμε αυτή την ευγνωμοσύνη για ότι συνέβη αυτό το διάστημα. Σας ευχαριστούμε πολύ και εδώ θα είμαστε, πρώτα ο Θεός, 24 Αυγούστου για να τα πούμε ξανά”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!  

Η Μαίρη Συνατσάκη στηρίζει την Ιωάννα Τούνη: Όσα έγραψε μετά τις αποκαλύψεις για το ροζ βίντεο  

Ελένη Φουρέιρα: Η έκπληξη που της έκανε μία από τις πιο γνωστές Βρετανίδες stars! 

Keywords
Τυχαία Θέματα