Γνώρισε τον Ταύρο από την καλή και την ανάποδη (για να ξέρεις τι σε περιμένει)

Οι Ταύροι είναι πολύ ενδιαφέροντα ζώδια σε γενικές γραμμές. Είναι όμως κατάλληλοι για μια σοβαρή και πετυχημένη σχέση; Διάβασε παρακάτω τα θετικά και τα αρνητικά τους και πάρε τις αποφάσεις σου.

Πλεονεκτήματα

#1. Eκπληκτικοί στα φιλιά: Αν υπάρχει ένα ζώδιο που δίνει εκπληκτικά φιλιά, τότε αυτό είναι σίγουρα ο Ταύρος.

#2. Του αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις. Αυτό σημαίνει πως όταν ξεκινάει κάτι δεν

το κάνει απλά για να περάσει καλά αλλά έχοντας στο μυαλό του πως αυτή η σχέση μπορεί να σοβαρέψει.

#3. Είναι πανέξυπνοι! Να είσαι σίγουρη πως με έναν Ταύρο δεν θα βαρεθείς εύκολα. Το μυαλό τους λειτουργεί με μεγάλες στροφές.

#4. Το σεξ μαζί τους είναι υπέροχο: Αν ψάχνεις μια σχέση που θα σου χαρίσει εκτός των άλλων και υπέροχο σεξ, τότε θα πρέπει να ψάξεις για έναν Ταύρο

#5. Ο Ταύρος δεν θα σε κοιτάξει ποτέ επειδή φοράς ακριβά ρούχα και αξεσουάρ. Δεν τον νοιάζουν τα υλικά αντικείμενα ωστόσο θέλει η σύντροφός του να είναι καλοντυμένη.

Μειονεκτήματα

#1. Είναι τόσο ξεροκέφαλοι που θα σε φτάσουν πολλές φορές στα όριά σου, ειδικά αν θα πρέπει να πάρετε μαζί σοβαρές αποφάσεις.

#2. Τον σαρκασμό τον έχουν στο τσεπάκι. Δεν θα δυσκολευτούν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση ειδικά αν νιώσουν ότι τους επιτίθεσαι.

#3. Έχουν κάποια κόμπλεξ με την εμφάνισή τους και όσο και αν προσπαθούν ν ατα κρύβουν…δυστυχώς φαίνονται. Θα πρέπει να νιώσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο μέλλον για το καλό της σχέσης σας.

#4. Δεν θα σε υπερασπιστούν μπροστά σε άλλους. Προτιμούν να δίνεις μόνη σου τις δικές σου μάχες, κάτι που δεν είναι απαραίτητα αρνητικό σε όλες τις περιπτώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Ζώδια + Απιστία: Αυτός είναι ο λόγος που απατάει κάθε ζώδιο- Η πραγματική αλήθεια!

Τα ζώδια σε σχέση: Δες πώς θα συμπεριφέρονται όταν ερωτεύονται για να ξέρεις τι να περιμένεις

ΑΥΤΟ είναι το πιο σέξι στοιχείο πάνω σου…βάσει ζωδίου! Εκμεταλλεύσου το για να περάσετε καλά και οι δύο!

Keywords
Τυχαία Θέματα