Βασίλης Καρράς: Σπάνια εμφάνιση μετά την τεράστια αλλαγή στην εικόνα του

Ο Βασίλης Καρράς τους τελευταίους μήνες είχε αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος που πέρασε με την υγεία του. Ο γνωστός τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και έπειτα έκανε στροφή 180 μοιρών στον τρόπο ζωής του, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τις συμβουλές των γιατρών.

Αυτή η μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητά του είχε ως αποτέλεσμα να χάσει 42 ολόκληρα κιλά και να γίνει άλλος άνθρωπος. Ο Βασίλης Καρράς άφησε στο παρελθόν κάποιες συνήθειες, υιοθέτησε καινούργιες και έτσι σήμερα είναι πραγματικά

αγνώριστος.

Μετά από μια περίοδο που δεν έκανε καθόλου δημόσιες εμφανίσεις και είχε αφοσιωθεί στην υγεία του, ο τραγουδιστής αποφάσισε να βγει να διασκεδάσει. Ειδικότερα, ο Βασίλης Καρράς έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα του Νίκου Κουρκούλη και όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε επάνω του όλα τα βλέμματα.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ο Νίκος Κουρκούλης κατέβηκε από τη σκηνή και πήγε να χαιρετήσει ενθουσιασμένος τον Βασίλη Καρρά. Τα φλας των φωτογράφων «άστραψαν», καθώς επρόκειτο για μια ιδιαίτερη στιγμή. Και η Κέλλυ Κελεκίδου, βέβαια, φωτογραφήθηκε με τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Όσα δήλωνε ο Βασίλης Καρράς έναν μήνα πριν

Πριν από περίπου έναν μήνα, ο Βασίλης Καρράς είχε παραχωρήσει δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μιλώντας για την απουσία αλλά και την επιστροφή του.

«Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά, ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους θαυμαστές μου είναι να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Καρράς κι έπειτα πρόσθεσε:

«Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζουμε μία συναυλία για καλό σκοπό, δώσαμε τα χέρια και θέλει πάρα πολλή δουλειά και πολλή στήριξη από τους τοπικούς φορείς. Θα είναι μία συναυλία προς το τέλος μου, ένα όμορφο κλείσιμο στην καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι».

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μουτσινάς για Κορινθίου: «Για εμένα έβγαλε ανακοίνωση το κανάλι; Έχω φύγει εδώ και πόσους μήνες»

 Μαρία Κορινθίου: Το πρώτο μήνυμα για την αποχώρησή της από το «Πρω1νό» -«Με δυο-τρεις ανθρώπους δεν συνδέθηκα»

 Εριέττα Μανούρη: «Είναι ένα μεγάλο λάθος που κάνω στη ζωή μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα