Αν οι shimmer σκιές δεν είναι το καλύτερο σας τότε πρέπει να δείτε τις ωραιότερες και απόλυτα ματ παλέτες

Μέχρι τώρα είχα την εντύπωση ότι είχατε αδυναμία σε ότι γυαλίζει. Και μάλιστα πολύ. Shimmer και glitter δηλαδή και ιδιαίτερα στα μάτια. Είναι ωραίες οι λάμψεις δεν μπορώ να πω αλλά τα τελευταία χρόνια μάλλον το παρακάνατε. Και μέτρο δεν είχατε. Δεν σας έφτανε να λαμποκοπά το βλέφαρο, απλώνατε σε ζυγωματικά και χείλη και σταματημό δεν είχε.

Όλα όμως αυτά νομίζω ότι έχουν περιοριστεί. Όχι ότι σταματήσατε να αγαπάτε ότι γυαλίζει αλλά καλοβλέπετε και τις matte υφές που προτείνουν οι make up artists. Και κάνουν θραύση τις τελευταίες

σεζόν. Όλα ξεκίνησαν από το κραγιόν που καιρό τώρα δεν είναι γυαλιστερό και σίγουρα δεν έχει χρυσές ανταύγειες. Αντίθετα είναι σταθερό και απόλυτα ματ. Πέρα από το πρακτικό του θέματος, δηλαδή παραμένει στα χείλη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, δίνει και μια ένταση στο χρώμα που απ’ ότι βλέπω και μαθαίνω πολύ σας αρέσει.

Και αφού ξεπεράσαμε το πρώτο στάδιο του κραγιόν το ματ περνά και στα μάτια. Και αφήσατε σιγά σιγά τις σκιές με τα χρυσά και ασημί και unicorn στρασάκια και παγιέτες και λαμπιόνια και αστεράκια και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο είχατε ανακαλύψει και περάσατε στο άλλο άκρο. Χωρίς ενδιάμεσο στάδιο. Γιατί τέτοιες είστε. Ή του ύψους ή του βάθους. Δεν σας πιάνει κανείς πουθενά.

Και έγιναν όλα ματ. Επιδερμίδα, χείλη και μάτια. Ευτυχώς έμειναν τα ζυγωματικά ακόμη λιγάκι λαμπερά για να κάνουν την διαφορά.

Όχι δηλαδή ότι δεν μου αρέσουν οι ματ σκιές. Αντιθέτως. Πολύ τις αγαπούσα και συνεχίζω να τις αγαπώ. Και λατρεύω την υφή και το πλούσιο χρώμα που αφήνουν στα μάτια. Καθώς επίσης ότι μπορούν να γίνουν όσο διακριτικές ή έντονες θέλω. Επίσης κρύβουν μια κομψότητα και χαρίζουν ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα που ταιριάζει σε όλα τα looks και τις ηλικίες.

Για τα μάτια σας μόνο βρήκα τις ωραιότερες ματ παλέτες σκιών λοιπόν.

Ας τις δούμε:

Chanel Les Beiges Healthy Glow Natural Eyeshadow Palette

Becca Ombré Nude Eye Palette

Hourglass Graphik Eye Shadow

Τoo Faced Natural Matte Eye Shadow Palette

Smashbox Matte Exposure Palette

Διαβάστε ακόμη:

Τα beauty προϊόντα που πρέπει πάντα να υπάρχουν στην τσάντα σας

To cat eye look των celebs που θα γίνει πηγή έμπνευσης για το Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα