Ιωάννα Τούνη: Στη Μάνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους -Βίντεο

Πριν από λίγες ημέρες, η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε με την οικογένειά της και αγαπημένους της φίλους στις μαγευτικές Μαλδίβες, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έκλεισε τα 30 στις 10 Αυγούστου και ήθελε να γιορτάσει αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Η Ιωάννα Τούνη και η παρέα της απόλαυσαν το ταξίδι τους στον εξωτικό προορισμό και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκαν αρκετά σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ο προορισμός
που επέλεξαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για να συνεχίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους

Μετά την απόδραση στις Μαλδίβες, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέστρεψαν στην Ελλάδα για να συνεχίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τον γιο τους.

Η influencer και ο παρουσιαστής θα περάσουν τις άγιες μέρες του Δεκαπενταύγουστου στη γραφική Μάνη μαζί με τον μικρό «Νουνίτο», όπως τους αρέσει να αποκαλούν τον μπέμπη τους.

Την αποκάλυψη έκανε το ζευγάρι δημοσιεύοντας κάποια βίντεο στο Instagram με την εντυπωσιακή θέα από το σημείο στο οποίο βρίσκεται στη Μάνη.

Διαβάστε επίσης:

Φελίσια Τσαλαπάτη: Με τον πατέρα του παιδιού της και πρώην της στην Κρήτη

Τάσος Χαλκιάς για Λένα Κιτσοπούλου: «Για να ανέβουν αυτές οι παραστάσεις στην Επίδαυρο…»

Κορονοϊός: Νέο εμβόλιο από Οκτώβρη – Ανανεωμένο για τα καινούρια στελέχη

Keywords
Τυχαία Θέματα