Ιωάννα Τούνη: “Ψόφος κακός σε αυτούς που με λένε βίζιτα”!

Η Ιωάννα Τούνη έχει το δικό της κανάλι στο YouTube και στο νέο βίντεο που δημοσίευσε απαντάει σε ερωτήσεις που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η influencer στο Q&A που έκανε απάντησε σε πολύ πιπεράτες και προσωπικές ερωτήσεις. Όταν ρωτήθηκε αν είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν έκανε σεξ επί πληρωμή, έχασε την ψυχραιμία της και ξέσπασε κατά τα όσα ακούστηκαν για το πρόσωπο της.

“Αυτή την ερώτηση την βλέπω συνέχεια μπροστά μου. Ντροπή νιώθω και ντροπή γι’ αυτούς βασικά όχι για μένα. Είναι πάρα πολύ άσχημο και πολύ βαρύ σε οποιαδήποτε εποχή, σε οποιαδήποτε κοινωνία να χαρακτηρίσεις κάποια γυναίκα βίζιτα. Επειδή δεν σου αρέσει κάτι σε αυτή ή επειδή σου αρέσουν πολλά σε αυτή, οπότε για κάποιον ανεξήγητο λόγο θα πρέπει να τα έχει πάρει από κάπου. Είμαι ένα παιδί που δουλεύει όλη του τη ζωή, δεν μου έχει χαριστεί τίποτα, ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει μόνη μου… Και ψόφος, βασικά ψόφος κακός σε αυτούς που με λένε βίζιτα!”, απάντησε.

Όσο για το αν έχει κάνει πλαστικές, ξεκαθάρισε: “Δεν έχω κάνει πλαστικές. Έχω κάνει τη μύτη μου πριν από 5 χρόνια σχεδόν. Δεν έχω κάνει κάτι άλλο από πλαστικές”!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της:

Διαβάστε ακόμη: 

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σε Γιώργο Λιάγκα: “Θυμάσαι, τότε που με έκραζες;”

Στο νοσοκομείο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου-Η φωτογραφία και το μήνυμα

Εξομολόγηση στο “Πρω1νό”: “Κάποια στιγμή στη ζωή μου είχα μείνει έγκυος, δεν πήγε καλά” 

Keywords
Τυχαία Θέματα