Lucy Boynton: Για μία ακόμη φορά υιοθέτησε το πιο συγκλονιστικό make up look ever στις Χρυσές Σφαίρες!

Τη Lucy Boynton τη λατρεύουμε. Είναι it gilr, beauty icon και εκείνη που περιμένουμε να δούμε σε κάθε της δημόσια εμφάνιση γιατί είμαστε σίγουρες πως θα μείνουμε άφωνες.

Ε ναι λοιπόν, και στις Χρυσές Σφαίρες το make up look της ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ, και επιβάλλεται να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ίδια που τολμά αλλά και στην προσωπική της make up artist Jo Baker.

H

Boynton όπως βλέπετε στη φωτογραφία που ακολουθεί φορούσε μια glam και ρομαντική ταυτόχρονα Louis Vuitton δημιουργία, σε ασημί μεταλλικό την οποία συνδύασε με το μακιγιάζ της. H Baker άπλωσε στα βλέφαρα της Boynton μπρονζέ σκιά και στη συνέχεια δημιούργησε winged liner λαμπερές παγιέτες αλλά και μαύρο eyeliner. Χείλη και ζυγωματικά παρέμειναν ροζ και φυσικά ενώ τα φρύδια είχαν τέλειο σχήμα και χρώμα.

H make up artist ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram video με κοντινό πλάνο στα μάτια της Boynton, σχολιάζοντας μάλιστα “Galactic Deco Doll” και είναι στ’ αλήθεια ο πιο εύστοχος τίτλος για το look της. Ενώ στα stories της εξήγησε την πηγή έμπνευσης για το συγκεκριμένο μακιγιάζ που ήταν τα 30’s και το Art Deco κίνημα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JO BAKER (@missjobaker) στις 5 Ιαν, 2020 στις 6:53 μμ PST

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε η προσωπική της hairstylist Jenny Cho η οποία τα κράτησε φυσικά και ελαφρώς κυματιστά, με χωρίστρα στη μέση. Τέλος στόλισε το bob της Boynton με ένα υπέροχο χρυσό αξεσουάρ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Cho (@jennychohair) στις 5 Ιαν, 2020 στις 9:23 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Τα beauty προϊόντα που πρέπει να αποκτήσετε για να γιορτάσετε τον ερχομό της νέας χρονιάς

Χρυσές Σφαίρες 2020: Τα ωραιότερα beauty looks

Keywords
Τυχαία Θέματα