Ιωάννα Τούνη: Η αρετουσάριστη φωτογραφία και το κείμενο για το αψεγάδιαστο σώμα της

Η Ιωάννα Τούνη αναμφίβολα διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της εγχώριας showbiz και κάθε φορά που ποζάρει με μαγιό, εντυπωσιάζει.

Η καλλονή από τη Θεσσαλονίκη που έγινε ευρέως γνωστή μέσω του My Style Rocks αποφάσισε να γράψει ένα κείμενο στον λογαριασμό της στο Instagram, για τα μηνύματα που δέχεται για το σώμα της.

Διαβάστε το μακροσκελές κείμενο της:

«Με

& χωρίς #photoshop. Με ρωτάτε συνέχεια πως γίνεται να είμαι τόσο «αψεγάδιαστη», να τρώω ΤΑ ΠΑΝΤΑ και να μην παχαίνω, να έχω μονίμως τόσο καθαρή επιδερμίδα.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Κάνε swipe left και θα δεις την ίδια φωτογραφία, αλλά χωρίς ίχνος επεξεργασίας! Ναι ναι!

Γιατί & η Τούνη κάνει ΦΩΤΟΣΟΠ, όπως ακριβώς και όλες οι «διάσημες» που ενδεχομένως θαυμάζεις ή απορείς, πως γίνεται ο θεός να τους τα έδωσε όλα & εσένα να σαι Στο δια ταύτα! Μην σκας με όσα βλέπεις στα media.. δεν υπάρχει such thing as “η τέλεια γυναίκα” και δεν χρειάζεται κιόλας! Να σε αγαπάς, να σε προσέχεις, να τρως καλά, να πηγαίνεις που & που και σε κανένα γυμναστήριο… και αν αποφασίσεις να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου, πρόσεξε τα πλακάκια και τα έπιπλα, μην γίνουν σαν πίνακες ζωγραφικής του Σαλβαδόρ Νταλί. Σ’αγαπώ!».

Δείτε τη δημοσίευσή της:

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on Aug 31, 2019 at 10:32am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού: “Περίμεναν πολλοί στη γωνία για να μου…” 

Γιάννης Βαρδής: “Ραγίζει” καρδιές το μήνυμα για τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του 

Άννα Βίσση: Η κοινή φωτογραφία με Καρβέλα-Πάνια και το απίθανο σχόλιο! 

Keywords
Τυχαία Θέματα