Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού: “Περίμεναν πολλοί στη γωνία για να μου…”

Την περσινή σεζόν η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στον Alpha και δοκιμάστηκε σε μια νέα ζώνη και με εντελώς νέα ομάδα.

Βρέθηκε στο τιμόνι του  “Καλύτερα δε γίνεται” και ο τίτλος της εκπομπής αποδείχτηκε προφητικός, καθώς ξεπέρασε σε νούμερα τηλεθέασης τους αντιπάλους. Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Page 2 και στον Γιάννη Πουλόπουλο και μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχία της εκπομπής της.

Διαβάστε το

σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της:

Πώς ήταν αυτή η χρονιά για εσένα; Έχω την αίσθηση ότι ο τίτλος της εκπομπής σου «Καλύτερα δεν γίνεται» βγήκε αληθινός.

Ευτυχώς, βγήκε όντως αληθινός. Ξέρω ότι περίμεναν πολλοί στη γωνία για να μου πουν ότι θα μπορούσε να γίνει και καλύτερα, ή ότι το «δεν» υπερίσχυσε του «καλύτερα», γιατί στην τηλεόραση δεν χρωστάει και κανένας να πει καλή κουβέντα στον συνάδελφο! Ευτυχώς ήμασταν όλοι στην καλύτερη μας φάση και νιώθω ότι ήταν μία σημαδιακή χρονιά αυτή που πέρασε για εμένα. Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, ο σκηνοθέτης και ο παραγωγός ήταν οι ίδιοι που είχαμε δουλέψει και στο «Μες στην καλή χαρά» και επιπλέον είχα μία πολύ δυνατή ομάδα δημοσιογράφων, αλλά και μια υπέροχη παρέα που ήταν μπροστά στις κάμερες.

Διαβάστε ακόμη:

Γιάννης Βαρδής: “Ραγίζει” καρδιές το μήνυμα για τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του 

Άννα Βίσση: Η κοινή φωτογραφία με Καρβέλα-Πάνια και το απίθανο σχόλιο! 

Έλληνας παρουσιαστής αποκαλύπτει: “Ζήτησαν ακόμα και την απόλυση μου”! 

Keywords
Τυχαία Θέματα