Μπέττυ Μαγγίρα: Το πρώτο μήνυμα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Open

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποχωρεί από το Open μετά από δύο χρόνια συνεργασίας, με την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» να αποτελεί πια παρελθόν για εκείνη.

Την ώρα που ακούγονται και γράφονται πολλά σχετικά με την αποχώρησή της, η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Open.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

ένα βίντεο με μερικά από τα τρέιλερ που δημιουργούσαν όλο το περασμένο διάστημα μαζί με τους συνεργάτες της, κάτι που τους ευχαριστούσε πολύ και το έκαναν με αμέτρητη χαρά.

Το εν λόγω βίντεο συνόδευσε με ένα κείμενο, μέσα από το οποίο θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της για τα δύο όμορφα χρόνια που πέρασε στο πλάι τους, κάνοντας παράλληλα τον απολογισμό της.

«Τα τρέιλερ μας ήταν η παιδική μας χαρά!!! Περνούσαμε υπέροχα, κάναμε ότι τρέλα μας ερχόταν στο μυαλό! Κι είναι τέλειο όταν η δίκη σου τρέλα συναντά, συμβαδίζει και συμπίπτει με των συνεργατών σου… τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό! 2 αξέχαστα χρόνια, παρά πολλά τρέιλερ παρά πολλά ευτράπελα!!! Ήταν η χαλάρωση μας, η ανταμοιβή μας μετά από μια κοπιαστική μέρα δουλειάς! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι αυτές τις μοναδικές , αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί αυτά τα 2 χρόνια», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

View this post on Instagram

A post shared by BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πληροφορίες από την εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 θέλουν τη Μπέττυ Μαγγίρα να αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό της καθώς δεν ήθελε να ενταχθούν στην ομάδα της η Πηγή Δεβετζή και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Διαβάστε ακόμα:

Αμαρυλλίς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη βάφτισή του γιου της -«Έχει αλλάξει όλη μας τη ζωή»

Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει για τις αισθητικές επεμβάσεις -«Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι»

Καινούργιου – Τζήμερος: Χαμός στον αέρα του Alpha -Έκλεισε άρον άρον τη σύνδεση η παρουσιάστρια

Keywords
Τυχαία Θέματα