Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Βασάλο – Fipster: «Δεν θέλω να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» έκαναν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Fipster, με αφορμή τη συμμετοχή τους σε ένα φιλανθρωπικό bazaar.

Μέσα σ’ όλα, η πρώην παίκτρια του «Survivor» και ο νικητής του «Asia Express» μίλησαν -για το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς για τα τηλεοπτικά projects στα οποία έχουν λάβει μέρος.

«Έφτασα μέχρι τον ημιτελικό στο “J2US” αλλά δεν έχω δεχθεί πρόταση να ξαναμπώ»,

είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως της άρεσε πολύ να βλέπει τον Fipster στο παιχνίδι περιπέτειας του Star και ότι ταιριάζει περισσότερο μαζί του παρά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Ο Κωνσταντίνος είναι ζεν, εγώ είμαι λίγο πιο εκδηλωτική, με κλάματα, γέλια και τα λοιπά» σχολίασε αμέσως μετά η αθλητικογράφος.

Με τη  σειρά του, ο Fipster ανέφερε: «Εάν πήγαινα στο “Survivor”, θα ήμουν ένας συνδυασμός Μαρτίκα, Μπάρτζη και Τριαντάφυλλου. Θα ήμουν τρία σε ένα». Στη συνέχεια ο YouTuber είπε χαριτολογώντας πως θα παρουσίαζε το «Πολύ Μπλα-Μπλα» μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τέλος, σε ερώτηση για πιθανή τηλεοπτική συνύπαρξη ανάμεσα στους τρεις τους, η αθλητικογράφος απάντησε με χιούμορ: «Όχι, δεν θα ήθελα να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι. Συγγνώμη».

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Μπισμπίκης: Ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε ζεϊμπέκικο την ώρα που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή -βίντεο

Μαρία Κορινθίου: «Η πρωινή ζώνη είναι hardcore, πέφτουν από πίσω πολλά χρήματα»

Τηλεθέαση: «Μάχη» στην prime time ζώνη του Σαββάτου -Ποιος βρέθηκε στην κορυφή;

Keywords
Τυχαία Θέματα