Παύλος Γερουλάνος: Η ανακοίνωση για το «τελευταίο αντίο» στην αδερφή του – Θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα

Πολύ δύσκολα είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τον Παύλο Γερουλάνο, αφού «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη αδερφή του, Δέσποινα Γερουλάνου. Ο γνωστός πολιτικός είναι συντετριμμένος από αυτή την απώλεια και περνά αυτές τις τραγικές στιγμές μαζί με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Δέσποινα Γερουλάνου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ νοσοκομείου των Αθηνών,

καθώς είχε ένα αυτοάνοσο που την ταλαιπωρούσε στους πνεύμονες και πριν από το Πάσχα έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού και μπήκε στο νοσοκομείο.

Το μεσημέρι της Τετάρης 19/4, ο Παύλος Γερουλάνος έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook και αποκάλυψε που θα γίνει η κηδεία της αδερφής του. Ο ίδιος ανέφερε πως η Δέσποινα Γερουλάνου θα αποτεφρωθεί στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, για την αγάπη και τα υπέροχα λόγια στήριξής σας αυτήν την ώρα. Όλη η οικογένειά μας, σας είναι ευγνώμων.

Θα αποχαιρετήσουμε τη Δέσποινα αύριο Πέμπτη, στις 17:30, στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας. Επιθυμία όλων μας είναι, όσοι θέλουν, αντί στεφάνων να ενισχύσουν το Μουσείο Μπενάκη», έγραψε ο Παύλος Γερουλάνος.

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξης Γεωργούλης: Έρχονται και νέες καταγγελίες σε βάρος του – Οι πρώτες πληροφορίες

 Σασμός: Συνεχίζει για τρίτη σεζόν! Το spoiler για την εξέλιξη της ιστορίας

 Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Η θέση μου είναι λεπτότερη όλων»

Keywords
Τυχαία Θέματα