Ηλίας Γκότσης: «Έδωσε» για πρώτη φορά δημόσια τον παίκτη που έγραψε την περιβόητη λίστα

Λίγες εβδομάδες μετά την αποβολή του από το «Survivor All Star», ο Ηλίας Γκότσης βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινού μας» και μίλησε για το εν λόγω γεγονός αλλά και για τους πρώην συμπαίκτες του.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο νικητής του «Survivor 2018» αποβλήθηκε καθώς ύστερα από έρευνες που έγιναν από ανθρώπους της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης, αποκαλύφθηκε ότι ο ίδιος είχε επαφές με κάποιους ντόπιους που του προμήθευαν φαγητό.

Ο ίδιος αρνείται μέχρι και σήμερα ότι έγραψε το περιβόητο

χαρτάκι με τη λίστα που στοίχισε την παραμονή του από το παιχνίδι, ενώ μάλιστα σήμερα αποκάλυψε για πρώτη φορά στη Φαίη και στους συνεργάτες της ποιος το έκανε. Συγκεκριμένα, το όνομα που έδωσε στον αέρα της πρωινής εκπομπής, ήταν του Ηλία Μπόγδανου.

«Στην αρχή τα συναισθήματα ήταν έντονα μέσα μου, είχα πικρία που έφυγα έτσι από το παιχνίδι. Μιλήσαμε με την Εύη Σαλταφερίδου. Η σχέση μας επηρεάστηκε γιατί όταν βγήκα, είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Το χαρτάκι το έχει γράψει ο Μπόγδανος, είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια. Ο Ηλίας δεν πήρε θέση στο θέμα με το χαρτάκι, ενώ το είχε γράψει εκείνος. Υπήρχαν κι άλλα άτομα που γνώριζαν για το χαρτάκι, ένας από αυτούς ήταν ο Πιλίδης», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν γίνεται να δαγκώνεις το χέρι που σε ταϊζει. Πρέπει να λέμε την αλήθεια με οποιοδήποτε τίμημα. Είχαν γκρεμιστεί όλα μέσα μου από τη στιγμή που ήμουν στο ξενοδοχείο, περίμενα να έρθουν κι άλλοι συμπαίκτες μου. Περίμενα να έρθουν, μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα και ο Βασάλος. Όλοι αυτοί που με κατηγόρησαν, έχουν φάει από μένα. Οι πιο πολλοί παίκτες φοβούνται και ζηλεύουν ακόμα και τον εαυτό τους. Η εικόνα που έχουμε για τον Μάριο δεν έχει σχέση με τον πραγματικό εαυτό του».

Κλείνοντας, ανέφερε ότι «ο Σάκης, όσο ήμουν μέσα, απείχε από κλίκες. Η Μαριαλένα άλλα έλεγε μπροστά μου και άλλα στις κάμερες. Πιστεύω ότι ο Μαρτίκας γελάει και ο ίδιος με αυτά που λέει. Το χιούμορ του Βασάλου που τους προσβάλλει όλους το βλέπει ο κόσμος, είναι για το Δελφινάριο. Ο Βασάλος μου είχε πει χιλιάδες φορές ευχαριστώ και μετά είδα ότι έλεγε άλλα, θέλει να είναι το επίκεντρο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να γεφυρώσω τις σχέσεις μου με τον Τάκη Καραγκούνια».

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Ναυπλιώτου: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της -«Ήταν μια επικίνδυνη και επώδυνη κατάσταση»

Μάνος Παπαγιάννης: Η πρώτη αντίδραση μετά τη νέα αγωγή της Σοφίας Παυλίδου -«Όλο αυτό που συμβαίνει είναι αστείο»

Ευγενία Σαμαρά: Η νέα δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Ποιμενίδη –Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα