Μάνος Παπαγιάννης: Η πρώτη αντίδραση μετά τη νέα αγωγή της Σοφίας Παυλίδου -«Όλο αυτό που συμβαίνει είναι αστείο»

Πριν από περίπου επτά μήνες η δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη ολοκληρώθηκε, με τον ηθοποιό να κρίνεται ένοχος για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης και να του επιβάλλεται ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή.

Ωστόσο, την Τρίτη 9/5 έγινε γνωστό μέσα από το «Πρωινό μας» πως οι δύο ηθοποιοί αναμένεται να βρεθούν ξανά αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες, αφού όπως μετέφερε ο Άγγελος Βουράκης η Σοφία Παυλίδου κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη κατά του ηθοποιού, στην οποία του ζητά το ποσό των 80.000 ευρώ.

Δυο μέρες αργότερα μετά την αποκάλυψη

αυτή, η εκπομπή «Super Κατερίνα» και η Έλενα Πολυκάρπου εξασφάλιζαν την πρώτη αντίδραση του Μάνου Παπαγιάννη μετά την απόφαση της Σοφίας Παυλίδου να καταθέσει αγωγή εναντίον του.

«Καταρχάς σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δε θα ήθελα να τοποθετηθώ στην εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς όλο αυτό που συμβαίνει είναι αστείο. Πάνω από όλα σέβομαι τη δικαιοσύνη και θυμίζω ότι η υπόθεση θα κριθεί στο Εφετείο, εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει και η αλήθεια», αρκέστηκε να πει ο Μάνος Παπαγιάννης.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Πολυδερόπουλος: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του μετά το «Μαύρο Ρόδο»

Ξέσπασε η Ράνια Τζίμα μετά το debate: «Μείναμε άναυδοι και κοιταχτήκαμε, δεν μας έδειχναν οι κάμερες»

Eurovision 2023: Τι λένε τα προγνωστικά για την Ελλάδα λίγο πριν τον Β’Ημιτελικό

Keywords
Τυχαία Θέματα