Πέτρος Κωστόπουλος: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της κόρης του, Αμαλίας!

Πολύ ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τον Πέτρο Κωστόπουλο, καθώς η μεγαλύτερη κόρη του, Αμαλία, έχει τα γενέθλιά της!

Ο περήφανος μπαμπάς θέλησε να στείλει τις ευχές του στην του αδυναμία -που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική- και δημόσια, μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Αμαλίας που έκλεισε τα 26 της χρόνια και έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια σου

πολλά μωρό μου!».

View this post on Instagram

A post shared by Petros Kostopoulos (@petroskostopoulos)

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την Τζένη Μπαλατσινού, την 26 ετών Αμαλία, την 24 ετών Αλεξάνδρα και τον 16 ετών Μάξιμο.

Για τις κόρες του που ζουν στην Αμερική, ο ίδιος είπε στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Η μία δουλεύει σε μια εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης. Ζουν στην Αμερική, με τις δουλειές τους, δικά τους λεφτά. Εδώ δε θα μπορούσαν να έχουν όσα έχουν εκεί. Ευτυχώς που είναι εκεί γιατί εδώ δεν ξέρω που θα δούλευαν. Εδώ θα έπρεπε να βάλουμε κανένα μέσο για να πιάσουν μια δουλειά χωρίς ιδιαίτερες προοπτικές. Μου λείπουν, αλλά είμαστε εγώ κι η μάνα τους που τα σπρώξαμε έξω, να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο. Όπως εγώ έφυγα από το σπίτι, επειδή είχα ερωτευτεί και ήθελα να ακολουθήσω μια Βολιώτισσα στην Αθήνα – πήγα και είπα στον πατέρα μου, που ήταν ταξιτζής και δεν είχε σάλιο, ότι αν δεν κάνω μαθήματα στην Αθήνα, δε θα περάσω πουθενά. Και ήρθα και δεν πέρασα πουθενά. Ήταν το πρώτο μου ξεβλάχεμα αυτό. Πέρασα πολλά ξεβλαχέματα. Το 4ο ή 5ο ήταν όταν πήγα στο Berkeley να δω την κόρη μου. Κατάλαβα γιατί πρέπει να πηγαίνουν στα Πανεπιστήμια για να σπουδάσουν τα παιδιά».

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Ναυπλιώτου: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της -«Ήταν μια επικίνδυνη και επώδυνη κατάσταση»

Μάνος Παπαγιάννης: Η πρώτη αντίδραση μετά τη νέα αγωγή της Σοφίας Παυλίδου -«Όλο αυτό που συμβαίνει είναι αστείο»

Ευγενία Σαμαρά: Η νέα δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Ποιμενίδη –Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα