Chanel Cruise 2024: Το Californian style στα καλύτερά του- Ποια trends ξεχωρίσαμε;

Ο οίκος Chanel μας έχει συνηθίσει σε υπέροχα shows που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η σχεδιάστρια του οίκου, Virginie Viard, και η ομάδα της δημιούργησαν για μια ακόμη φορά ένα show που μας κέρδισε από το πρώτο λεπτό.

Η έμπνευση ήταν το καλιφορνέζικο στιλ που είναι πιο χαλαρό, ανέμελο αλλά ταυτόχρονα glam. Πρωταγωνίστριες ήταν γυναίκες με ανέμελο look στα μαλλιά με έξτρα όγκο και χαλαρή διάθεση. Τα ρούχα ήταν φυσικά στο προσκήνιο και μας μάγεψαν και σε αυτή την κολεξιόν.

Το show ξεκίνησε με ένα τουίντ κοστούμι, αρκετά σέξι και

άκρως καλοκαιρινό. Φωτεινά neon prints, ombre metallics και παστέλ τόνοι εμφανίστηκαν σε μαγιό, τουίντ σύνολα, lurex κορμάκια και casual σορτς.

Οι γυαλιστερές αθλητικές φόρμες των 80s φαίνεται να επιστρέφουν στη μόδα, ενώ στα παπούτσια είδαμε να κυριαρχούν οι ασπρόμαυρες γόβες, τα σανδάλια του οίκου και τα sneakers.

View this post on Instagram

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Sofia Richie: Μας δείχνει πώς ετοιμάστηκε για να παρευρεθεί στο Chanel show – VIDEO 

Αυτή η νέα κολεξιόν είχε κάτι το διαφορετικό! Νιώσαμε σαν η Virginie Viard να απελευθερώθηκε και να δημιούργησε μια σειρά που είναι πιο πολύ αυτή! Μέχρι τώρα το δεξί χέρι του Karl Lagerfeld πατούσε πιστά πάνω στο όραμά του. Αυτό που ψυχανεμίζομαι είναι πως τώρα ξεκινάει μια νέα εποχή για τον αγαπημένο οίκο Chanel.

View this post on Instagram

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Το Barbiecore trend ήταν πολύ έντονο σε πολλά κομμάτια της επίδειξης με την πρωταγωνίστρια της ταινίας Barbie, Margot Robbie, να κάθεται στην πρώτη σειρά.

Δες παρακάτω ολοκληρωμένο το show με όλα τα looks της νέας κολεξιόν για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2024.

Διαβάστε περισσότερα:

Shopping Guide Ρίγες: Το πιο επαναστατικό print έρχεται για να ομορφύνει τα καλοκαιρινά μας looks

Παντελόνι από το πρωί ως το βράδυ: Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο hot καλοκαιρινά σύνολα

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα