Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η σπάνια αναφορά στο διαζύγιο των γονιών της

Ο Χάρης Γιακουμάτος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up και στον Ιορδάνη Παπακυριακού και αναφέρθηκε στο διαζύγιό του.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δικαιώματα που πρέπει να έχουν οι χωρισμένοι μπαμπάδες και τόνισε: “Είμαι ενεργός μπαμπάς. Όπως είμαι πατέρας όταν είμαι παντρεμένος, θέλω να έχω τα ίδια δικαιώματα και όταν είμαι χωρισμένος. Οι χωρισμένοι μπαμπάδες είμαστε πεταμένοι στα σκουπίδια”.

Με αφορμή τα όσα είπε ο Χάρης Γιακουμάτος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της.

“Εγώ μεγάλωσα σε μια άλλη κατάσταση. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμασταν πια μεγάλες με την αδερφή μου, δεν ήμασταν μικρές αλλά ξέραμε ότι αυτό είναι μια κατάσταση που θα έπρεπε να έχει συμβεί πάρα πολύ νωρίτερα. Το έχουμε πει στους γονείς μας, δεν ντρέπονται καθόλου. Σε εμάς όταν οι γονείς μου χώρισαν, δεν έπεσε ποτέ στο τραπέζι το θέμα ότι “πας να δεις τον μπαμπά σου” ή “γιατί μένεις με τη μαμά σου;” ή “να σε δω το Σαββατοκύριακο”. Ήταν τόσο δεδομένο ότι δεν έχει αλλάξει κάτι, πέρα από το σπίτι που μένουμε πια γιατί δεν το μοιραζόμαστε όλοι μαζί.”, είπε η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ανθή Σαλαγκούδη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Περικλή Κονδυλάτο

Νίκος Νικολάου: Απαντά στα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης

Survivor: Ο Chris Σταμούλης απαντά σε όσους αμφισβητούν το πτυχίο του στη Νομική

Keywords
Τυχαία Θέματα