Αυτή είναι η super οικονομική πούδρα που έχει προκαλέσει μεγάλο χαμό στο Tik Tok -Δείτε γιατί!

Το μακιγιάζ δεν ήταν στις προτεραιότητές σας τον τελευταίο καιρό αλλά μετά το δεύτερο lockdown αποφασίσατε, εκτός από μια στρώση μάσκαρα, να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα.

Που σημαίνει πως ξεκινήσατε και πάλι να απλώνετε φον ντε τεν και λίγο blush έστω κι αν πρόκειται να βγείτε για λίγη ώρα από το σπίτι στέλνοντας μήνυμα με τον κωδικό 6. Για να περπατήσετε δηλαδή.

Όσο μένετε

σπίτι και αφού τελειώσετε την τηλε-εργασία το πιθανότερο είναι να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας σειρά στο Netflix, να μαθαίνετε τα beauty νέα από εμάς και να χαζεύετε στο Tik Tok. Είναι η εφαρμογή που κάνει θραύση και τελευταία δημιουργεί τάσεις.

Οι bloggers και you tubers αποκαλύπτουν τα πιο έξυπνα make up tricks αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποιούν, τα οποία είναι συνήθως super οικονομικά.

Η αλήθεια είναι πως έχουν απίστευτες ιδέες και συνήθως, από το σαλόνι του σπιτιού τους, μέσα σε λίγα λεπτά και με ερασιτεχνικά video κάνουν “μαγικά”.

Ειδικά το τελευταίο που κάνει πάταγο πρέπει να το δείτε και να το αποκτήσετε asap. Δεν είναι καινούριο λανσάρισμα αλλά συνδυάζει το φον ντε τεν με την πούδρα, μπορείτε να το απλώσετε πανεύκολα και δεν αφήνει cakey φινίρισμα.

Πρόκειται για τι L’ Oreal Paris Infallible 24Hr Fresh Wear Powder Foundation και είναι ότι πιο ανάλαφρο έχετε φορέσει μέχρι τώρα.

Στοιχίζει λιγότερο από €20 και θα σας σώσει, ειδικά τώρα που φοράτε μάσκα προστασίας αφού δεν αφήνει ίχνη.

Ο λόγος που το επιλέγουν τα κορίτσια του Tik Tok είναι επειδή καλύπτει όλες τις ατέλειες χωρίς να βαραίνει το δέρμα. Αντίθετα αφήνει μια δροσερή όψη.

Βιαστείτε. Πρέπει να την βάλετε στο καλάθι αγορών σας αμέσως τώρα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Code Red: Το νέο huge trend στο χρώμα των μαλλιών είναι εμπνευσμένο από την Beth Harmon. aka Anya Taylor-Joy!

Αυτό είναι το eye make up look που θα υιοθετήσετε στην πρώτη σας βραδινή έξοδο -Το είδαμε στο show του Givenchy!

Keywords
Τυχαία Θέματα