Η «Βάνια» στο «Καλό Μεσημεράκι» φόρεσε δημιουργία Έλληνα σχεδιαστή που έγινε viral στα social media

Η Ματίνα Νικολάου ή αλλιώς η γνωστή σε όλους μας «Βάνια» μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές και πολύ ξεχωριστές εμφανίσεις που έχουν όλες την υπογραφή του στυλίστα της, Βαγγέλη Ζάχου. Χτες ήταν η πρεμιέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και κατάφερε να μας εντυπωσιάσει για μια ακόμα φορά με το ιδιαίτερο φόρεμα που επέλεξε για τη συγκεκριμένη μέρα.

The Look

Η πολύχρωμη δημιουργία της «Βάνιας» αποτελούνταν από sequin κόκκινη ολόσωμη φόρμα και φόρεμα από πάνω που ήταν φτιαγμένο από τούλι σε διάφορες αποχρώσεις. Τα κυρίαρχα χρώματα στο σύνολο ήταν το κίτρινο, το φούξια και το πράσινο ενώ η ίδια

φόρεσε ασορτί headpiece στο κεφάλι.

Ο Έλληνας σχεδιαστής Νίκος Αλιάζης, που τον έχουμε γνωρίσει και από τις υπέροχες δημιουργίες του σε συνεργασία με το GNTM, είναι υπεύθυνος για το συγκεκριμένο outfit και μίλησε αποκλειστικά στο Faysbook.gr για το look που ετοίμασε για την «Βάνια».

«Σε συνεργασία με το στυλίστα Βαγγέλη Ζάχο δημιούργησα μια ολόσωμη φόρμα από παγιέτες και ένα πανωφόρι με ουρά από τούλι για τη Βάνια (Ματίνα Νικολάου), για την πρεμιέρα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, “Καλό Μεσημεράκι”. Το ρούχο χρειάστηκε 120 μέτρα τούλι, για να δημιουργηθεί και αρκετές μέρες. Είμαι πολύ χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα και ειλικρινά το διασκέδασα πάρα πολύ!»

O ίδιος έκανε post στο instagram με τη δημιουργία του φορεμένη από την ηθοποιό και παρουσιάστρια.

View this post on Instagram

Η αγαπημένη τηλεοπτική περσόνα Βάνια με δημιουργία Nikos Aliazis στην πρεμιέρα της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι". • Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα της εκπομπής και κυρίως στον στυλίστα @vangeliszachos , στην υπερταλαντούχα @matinanikolaou και στον υπέροχο @nikosmoutsinas για την εμπιστοσύνη και την όμορφη συνεργασία μας! • www.aliazis.com • #nikosaliazis #fashiondesigner #havingfun #vania #kalomesimeraki #matinanikolaou #nikosmoutsinas #eleganza #extravaganza #custommade #tulle #gown #skaitv #tv #aliazis #atelier #athens #greece #world

A post shared by Nikos Aliazis (@nikosaliazis) on Sep 14, 2020 at 6:39am PDT

The Trend

To τούλι είναι ένα ύφασμα που έχουμε δει να επανέρχεται στη μόδα φέτος με πολλούς σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο να επενδύουν σε αυτό και να δημιουργούν ξεχωριστά κομμάτια που εντυπωσιάζουν. Παρακάτω θα δεις μερικά από τα looks γνωστών brands και designers που έχουμε ήδη ξεχωρίσει τελευταία.

View this post on Instagram

Dreaming of Paris

A post shared by Loveshackfancy (@loveshackfancy) on Sep 5, 2020 at 10:03pm PDT

View this post on Instagram

Giambattista Valli Haute Couture 19 – Passage N•17

A post shared by Giambattista Valli Official (@giambattistavalliparis) on Jul 6, 2020 at 12:18pm PDT

View this post on Instagram

Giambattista Valli Haute Couture 19 – Passage N•4

A post shared by Giambattista Valli Official (@giambattistavalliparis) on Jul 6, 2020 at 12:00pm PDT

View this post on Instagram

Ending Pride month with one of our favorite champions – @missfamenyc in Giambattista Valli Haute Couture 17 in @voguethailand December 2019 Issue Ph. @damianfoxe Stylist @mrbitton

A post shared by Giambattista Valli Official (@giambattistavalliparis) on Jun 24, 2020 at 4:18am PDT

View this post on Instagram

Of Grace and Light The #ValentinoHauteCouture #FallWinter20 show tells a story of both the material and immaterial. For the show, dreams are suspended in space and time through a unique story told by @pppiccioli in collaboration with @nick_knight. Music by @fkatwigs.

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) on Jul 23, 2020 at 1:05pm PDT

View this post on Instagram

A story of transparency plays out in an organza cape worn over a silk dress — the CHANEL Fall-Winter 2020/21 Haute Couture collection, photographed by Mikael Jansson.
 See all the looks on chanel.com #CHANELHauteCouture #CHANEL @Le19M #Le19M@Lesage #Lesage @Massaro_Paris #Massaro @Goossens_Paris #Goossens @MikaelJansson @RianneVanRompaey

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on Jul 9, 2020 at 3:20am PDT

Διαβάστε ακόμα: Αυτή η influencer λατρεύει το Φθινόπωρο και μας πείθει να ακολουθήσουμε 5 νέες τάσεις!

Κι όμως, αυτές οι μπότες από τα 70s είναι το next big thing στη μόδα

H Chiara Ferragni δημιουργεί μια νέα τάση με τον τρόπο που κρατάει τις τσάντες της

Keywords
Τυχαία Θέματα