Η σύντροφος του Κωστή Κατσανέβα, του γιου της Σοφίας Παπανδρέου, μιλά αποκλειστικά στο Πρω1νό για τη ζωή της!

Στην κάμερα του Πρω1νού μίλησε η τραγουδίστρια Ιφιγένεια, που εμφανίζεται στο Κέντρο Αθηνών.

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο Κωστής Κατσανέβας, γιος της Σοφίας Παπανδρέου και του Θεόδωρου Κατσανέβα, ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, το ζευγάρι από επιλογή δε διατυμπανίζει τη σχέση του, κάτι που φάνηκε και on camera στο

Πρω1νό, αφού η ίδια ήταν πολύ ντροπαλή, όπως δήλωσε κιόλας.

Παρόλα αυτά στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε βήμα του, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο Κωστής Κατσανέβας πηγαίνει στο μαγαζί όπου τραγουδά η νεαρή καλλιτέχνιδα για να τη θαυμάσει επί το έργον.

Επίσης η Ιφιγένεια ήταν διακριτικά στο πλευρό του, όταν μίλησε πρόσφατα στην Πάτρα για τον παππού του Ανδρέα Παπανδρέου, στην ειδική εκδήλωση που έγινε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πολιτικού. Η κοπέλα καθόταν στην πρώτη σειρά, μαζί με την οικογένεια του Γιώργου Παπανδρέου, και πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν ποια είναι η μελαχρινή καλλονή που τράβηξε άθελά της όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η Ιφιγένεια δήλωσε στην Άννα Ζηρδέλη: «Είχα πει πως μια μέρα θα τραγουδήσω με το Νίκο Οικονομόπουλο, έτσι κι έγινε!»

Όσον αφορά στην εκδήλωση για τον Ανδρέα Παπανδρέου είπε: «Μου αρέσει να ενημερώνομαι, γι’ αυτό και βρέθηκα στην εκδήλωση. Ήμουν καλεσμένη, γνωρίζω την οικογένεια, τους εκτιμώ και εκεί με βάλανε εκεί κάθισα.»

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Πασίγνωστη παρουσιάστρια αποκαλύπτει: “Ήθελα πάρα πολύ τον Κοντιζά για την εκπομπή μου αλλά δεν άρεσε στην παραγωγή”

Keywords
Τυχαία Θέματα