O οίκος Burberry λανσάρει πρώτος μια τάση που λατρέψαμε ήδη!

Ο οίκος Burberry και ο σχεδιαστής, Riccardo Tisci, έβαλαν τα δυνατά τους για να δημιουργήσουν μια απίστευτη κολεξιόν που έχει αρχίσει ήδη να συζητιέται στα πηγαδάκια του χώρου της μόδας. Ο σχεδιαστής του οίκου παρουσίασε 106 looks, ανδρικά και γυναικεία, και σε αυτά είδαμε την κυριαρχία του μπεζ χρώματος, τη Gigi Hadid να κάνει το ντεμπούτο της στο show του brand, και μια ακόμα τάση που επιστρέφει…και δεν είναι άλλη από το color

blocking!

Ο Riccardo Tisci δημιούργησε φανταστικά looks συνδυάζοντας έντονες αποχρώσεις σε ιδιαίτερα ρούχα με πολύ ωραίες γραμμές και funky λεπτομέρειες.

Εκτός από το color blocking trend στο show του είδαμε την κυριαρχία του μπεζ χρώματος, κάτι που αποδεικνύει πως αυτή η απόχρωση, που είναι πολύ δημοφιλής τον φετινό χειμώνα, θα κάνει θραύση και τον επόμενο.

Kαι κάπου εδώ ήρθε η ώρα που πρέπει να παραδεχτώ κάτι! Χτες σας έγραψα για το show της Victoria Beckham που ήταν η επιτομή του office style. Ο οίκος Burberry με αυτό το show αποδεικνύει πως δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα καθώς δημιούργησε φανταστικά office looks που αγγίζουν την τελειότητα.

Κομψά κοστούμια, mix & match υφάσματα, γραβάτες και εντυπωσιακά πανωφόρια ήταν μόνο μερικά από τα στοιχεία που είδαμε στο συγκεκριμένο section του office style.

Δείτε τα αγαπημένα μας looks από το show του οίκου Burberry στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Διαβάστε ακόμα: 10 τρικς για να φαίνεται ότι έχεις αδυνατίσει (και ας μην έχεις αδυνατίσει) – VIDEO

Keywords
Τυχαία Θέματα