5 καθημερινά looks της διάσημης blogger Leonie Hanne που θα σε εμπνεύσουν να αλλάξεις το στιλ σου

Η Leonie Hanne βρίσκεται στο Λονδίνο προκειμένου να παρακολουθήσει την Εβδομάδα Μόδας. Η όμορφη fashionista που πλησιάζει του 2 εκατομμύρια followers διαθέτει υπέροχο στιλ που τον τελευταίο καιρό έχει εξελίξει πολύ. Ας δούμε 5 πετυχημένα της looks που θα σε εμπνεύσουν ώστε να ανανεώσεις και το δικό σου στιλ.

#1. Σε αυτή τη φωτογραφία, όπως θα δεις, η Leonie φοράει πολύ απλά ρούχα που όμως δένουν υπέροχα μεταξύ τους και είναι πολύ πιθανό να έχεις και εσύ ήδη στην ντουλάπα σου. Συγκεκριμένα η blogger συνδυάζει mom jeans

με λευκό τοπ, λευκά μποτίνια, μαύρο blazer, ασπρόμαυρο τσαντάκι και ολοκληρώνει την εμφάνισή της με κατακόκκινο κραγιόν.

#2. Oι σατέν φούστες είναι μια τάση που εξελίσσεται σιγά σιγά και θα τη δεις να κυριαρχεί στα runways και στα social media σύντομα. Η Leonie συνδυάζει τη δική της με ugly sneakers, μπεζ κοντό παλτό και μια στέκα που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν της και πολλές φορές επιλέγει στην καθημερινότητά της.

#3. Τα baggy παντελόνια επιστρέφουν στη μόδα και αναμένεται να κάνουν πάταγο τους επόμενους μήνες!! Φόρεσε το δικό σου με ένα neon top, όπως κάνει η Leonie και ολοκλήρωσε το look σου με καμπαρντίνα και boots.

#4. Όποιος είπε ότι τα λευκά παπούτσια και οι μπότες φεύγουν από τη μόδα έκανε μεγάλο λάθος. Όπως θα δεις και μόνη σου, οι instagrammers τα προτιμούν και τα φοράνε ξανά και ξανά σε κάθε τους εμφάνιση. Εδώ η Leonie συνδυάζει λευκές over the knee boots με λευκό καμπαρντινάκι και το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ.

#5. Οι pastel αποχρώσεις επιστρέφουν, όπως επίσης και οι καμπάνες με σκισίματα. Δες πώς συνδυάζει η όμορφη fashionista τη δική της: Φοράει θαλασσί blazer, μπεζ πουκάμισο και μουσταρδί τσαντάκι!

Διαβάστε ακόμα: 10 τρικς για να φαίνεται ότι έχεις αδυνατίσει (και ας μην έχεις αδυνατίσει) – VIDEO

Keywords
Τυχαία Θέματα