Η σειρά μακιγιάζ της Jill Stuart είναι κομψή όπως το Little Black Dress!

H Jill Stuart μετρά ήδη 25 χρόνια στο χώρο της μόδας με έδρα τη Νέα Υόρκη. Οι δημιουργίες της είναι κομψές και ιδιαίτερες, τις λες και λιγάκι παράξενες δηλαδή. Αλλά πάντα με μια πινελιά χαρακτηριστική και ξεχωριστή. Μόνο όμως οι φανατικοί θαυμαστές της γνωρίζουν ότι πέρα από τα ρούχα υπογράφει και μια σειρά μακιγιάζ με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία. Στη συλλογή μάλιστα μόλις προστέθηκαν τρία νέα προϊόντα που θα γίνουν τα must-have αξεσουάρ

της σεζόν.

Αποτελούν μια συλλογή από μόνα τους και ονομάζονται Jill Stuart Beauty Black Dress Collection! Τα δύο όπως η ίδια η σχεδιάστρια λέει όταν τα φοράς νιώθεις την ίδια ακριβώς συγκίνηση όπως όταν ετοιμάζεσαι να φορέσεις το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα. Και το concept της σειράς ταιριάζει πράγματι με το κλασικό και αιώνιο little black dress.

Το πρώτο προϊόν είναι η παλέτα Modeling Lucent Eyes που περιέχει τέσσερις σκιές που χαρίζουν το τέλειο eye look με nude και γήινες αποχρώσεις με σατινέ και shimmer υφή.

Το δεύτερο προϊόν είναι το κραγιόν Dressed Rouge Liquid Lipstick με εκχυλίσματα Κινέζικης πεόνιας, ρόδου Δαμασκού αλλά και έλαιο από avocado που χαρίζουν στα χείλη πλούσια ενυδάτωση και θρέψη. Κυκλοφορεί σε έξι αποχρώσεις: καθαρό κόκκινο, σκούρο κόκκινο, κεραμιδί, φωτεινό ροζ, μπεζ-ροζ και μοβ.

Η σειρά ολοκληρώνεται με το Twinkle Glow Multi Stick. Είναι ένα συλλεκτικό highlighter για όλο το πρόσωπο κλεισμένο σε μια θήκη στολισμένη με κρύσταλλα με Swarovski. Η ενυδατική του φόρμουλα χαρίζει τέλεια λάμψη σε ζυγωματικά, βλέφαρα αλλά και χείλη.

Αν είστε fan της Jill Stuart θα ξετρελαθείτε και με τα τρία προϊόντα τα οποία αν θέλετε πολύ να αποκτήσετε θα πρέπει να τα αναζητήσετε στην προσωπική της σελίδα. Εκτός αν σχεδιάζετε Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην υπέροχη Νέα Υόρκη οπότε θα μπορείτε να δείτε εκτός από τα συγκεκριμένα και όλες τις σειρές αλλά και τα αρώματα που φέρουν την υπογραφή της.

Διαβάστε ακόμη:

Τα cleansing oils που θα αγαπήσετε με τη πρώτη εφαρμογή

Τα beauty προϊόντα που πρέπει πάντα να υπάρχουν στην τσάντα σας

Keywords
Τυχαία Θέματα