Η πιο γνωστή Fashion Tik Toker μας δείχνει 6 ανοιξιάτικα outfits που μας εμπνέουν και θέλουμε να αντιγράψουμε

Η Taylor Hage είναι μια από τις αγαπημένες μας fashionistas και ο λογαριασμός της στο tik tok έχει εκατομμύρια views και followers. H ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για το πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και μάλιστα έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές βίντεο με την απίστευτη εξέλιξη στο στιλ της.

#1. Tα crop blazer είναι μεγάλη τάση της σεζόν. H Taylor Hage

επιλέγει ένα κάρο crop blazer και το συνδυάζει με wide leg jeans και λευκό t-shirt. Η γνωστή fashionίστα ολοκληρώνει το look της με ένα μίνι τσαντάκι και διακριτικά αξεσουάρ.

#2. Τα oversized κοστούμια είναι huge τάση της σεζόν και η Taylor συνδυάζει το παντελόνι της με oversized σακάκι, λευκό t-shirt και shoulder bag σε παλ τόνους για να δώσει λίγο παραπάνω χρώμα στο σύνολό της.

#3. Τα ριγέ oversized πουκάμισα επιστρέφουν στη μόδα και θα τα φορέσουμε πολύ τόσο την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι του 2022. Αποτελούν έναν ωραίο τρόπο για να δώσουμε λίγη ένταση σε ένα total black look.

#4. Τα δερμάτινα παντελόνια σε έντονες αποχρώσεις μπορεί να φορεθούν και την άνοιξη. Η Taylor ταιριάζει το δικό της με λευκό πουκάμισο και πράσινη καζάκα και προσθέτει στο outfit πράσινο γούνινο τσαντάκι.

#5. Τα baggy jeans είναι η μεγαλύτερη τάση στα τζιν παντελόνια και μπορείς να το φορέσεις όπως η Taylor, με ροζ πουκάμισο και τα αγαπημένα σου μποτάκια.

#6. Tα λευκά baggy jeans αποκτούν πρωταρχική θέση στην ντουλάπα μας και τα φοράμε πολύ στην καθημερινότητά μας από το πρωί ως το βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα:

Ένα είναι το χρώμα που θα φορέσεις αυτή την Άνοιξη και το φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο

Μήπως δεν είναι το Very Peri το πιο hot trend της χρονιάς; Εμείς έχουμε ερωτευτεί αυτό το χρώμα!

Υπάρχει ένα τζιν που θα φορεθεί πάρα πολύ μέσα στην Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα