Σίσσυ Χρηστίδου για υπόθεση Πάτρας: «Μαύρη νύχτα, πάγωσα»

Ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, εκδόθηκε την Τετάρτη (30/3) από την αστυνομία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το Πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση και μέσα στις επόμενες μέρες φαίνεται πως θα υπάρξουν νέα στοιχεία για την υπόθεση

Η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία παρακολουθεί

με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, μετά την ανακοίνωση της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου περιέγραψε τα συναισθήματά της για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Μαύρη νύχτα.. Άλλοι πενθούν, άλλοι ανοίγουν σαμπάνιες, άλλοι τρέχουν έξω από το σπίτι βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες και άλλοι καμαρώνουν… Πάγωσα. Κ ας το φοβόμασταν. Πάγωσα.. για όλα τα παραπάνω.. Τι κοινωνία είμαστε.. Κάθε μέρα ποιοι δίπλα μας περνάνε; Τι είμαστε; Σοκ», έγραψε η παρουσιάστρια.

Η ανάρτησή της:

Μαύρη νύχτα.. Άλλοι πενθούν,άλλοι ανοίγουν σαμπάνιες, άλλοι τρέχουν έξω από το σπιτι βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες και άλλοι καμαρώνουν… Πάγωσα. Κ ας το φοβόμασταν. Πάγωσα.. για όλα τα παραπάνω..Τι κοινωνία είμαστε.. Κάθε μέρα ποιοι διπλα μας περνάνε; Τι είμαστε;Σοκ. #πατρα

— Sissy Christidou (@SissyChristidou) March 30, 2022

Διαβάστε επίσης: 

Πάτρα -Απόστολος Λύτρας: Παραιτείται από συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Όσα δήλωνε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε συνέντευξη λίγα λεπτά πριν την σύλληψή της

Άγριες Μέλισσες: Ένας παράνομος έρωτας θ’ ανθίσει, φέρνοντας καινούρια μπερδέματα σε όλους…

Keywords
Τυχαία Θέματα