Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (30/03), ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού τον παίκτη που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η Μυριέλλα Κουρεντή, η Τζο Μαριδάκη και ο Απόστολος Ρουβάς ήταν οι τρεις παίκτες που βρέθηκαν υποψήφιοι και ζήτησαν από το τηλεοπτικό κοινό τη στήριξή του.

Στο τέλος του επεισοδίου και μετά από το συμβούλιο του νησιού, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες των δυο ομάδων πως αυτός που αποχωρεί από το παιχνίδι είναι  η Μυριέλλα

Κουρεντή.

«Αυτή τη στιγμή πραγματικά νιώθω τέλεια. Τέλεια γιατί ήμουν ούτως ή άλλως με το ένα πόδι να φύγω και ο Απόστολος ήθελε να φτάσει ως το τέλος. Το Survivor ήταν ένα υπέροχο ταξίδι αλλά σήμερα το πρωί όταν ξύπνησα και πήγα να προσευχηθώ… Προσευχήθηκα για την Τζο. Μου βγήκε αβίαστα η φράση “John, σου έρχομαι”. Ένιωσα την ανάγκη να πέσω στην αγκαλιά αυτών που με αγαπάνε και με περιμένουν. Θα αποχωρήσω χαρούμενη και ευτυχισμένη που θα γυρίσω στους δικούς μου. Κι ας χάσω το πάρτι της Ένωσης», δήλωσε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Διαβάστε επίσης:

Μαριάννα Τουμασάτου για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της: «Είχα εθιστεί στα παυσίπονα, επί τέσσερις μήνες ήμουν σε αυτήν την κατάσταση»

Πάτρα -Ελεονώρα Μελέτη: «Μια “νεκρή” από συναίσθημα γυναίκα προκαλεί πόνο και θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο»

Πάτρα: «Και τα άλλα δύο παιδιά “έφυγαν” από τα χέρια της μητέρας τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα