Light knitwear: Ελαφριά πλεκτά κάνουν πιο στιλάτη την μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη

10:03 31/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η δύσκολη περίοδος της μετάβασης έχει φτάσει και το δίλημμα του «τι να φορέσω σήμερα» γίνεται όλο και πιο έντονο. Φοράμε ακόμα πανωφόρια; Είναι πολύ νωρίς για να βγούμε μόνο με ένα ελαφρύ σακάκι; Πέδιλα ή μπότες; Ευτυχώς, η τάση με τα ελαφριά πλεκτά έρχεται για να σώσει την κατάσταση, καθώς είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε τη συγκεκριμένη εποχή.

Instagram @thestyleograph

Το πλεκτό φόρεμα της άνοιξης θα φορεθεί τόσο σε έντονα όσο και σε soft χρώματα, σε διαφορετικά μήκη και γραμμές, κάνοντας τις

εμφανίσεις μας λιγάκι πιο ενδιαφέρουσες. Ένα φόρεμα εξάλλου, ξέρει καλά πώς να κλέβει τις εντυπώσεις και να μαγνητίζει τα βλέμματα, χωρίς καθόλου προσπάθεια. Αμάνικα ή με μανίκι, με καλσόν για όσες κρυώνουν ή με γυμνό πόδι για τις τολμηρές, τα knit φορέματα ταιριάζουν με τα πάντα και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο συγκεκριμένο item και πολύ χαιρόμαστε που επιτέλους, έχουμε ένα ευκολοφόρετο και ταυτόχρονα, ενδιαφέρον κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μας.

Instagram @streetrends6 total knit outfits για τις cozy μέρες του χειμώναInstagram @streetstylepoint

Το σετ φούστα-μπλούζα αντικαθιστά το basic φόρεμα και τελευταία, φοριέται με μανία από όλα τα fashion girls. Ελαφρύ και στιλάτο, το σετ με την πλεκτή μπλούζα και τη φούστα σε midi ή μίνι μήκος, μας δίνει την επιλογή να κάνουμε mix&match και να παίξουμε και με άλλους συνδυασμούς πέρα από τον ήδη έτοιμο. Θεωρείται η πιο chic επιλογή και λατρεύεται τόσο από τους μινιμαλιστές με μονοχρωμίες που διατηρούν την αρμονική εικόνα, όσο και από εμάς που αγαπάμε τα… πειραγμένα σύνολα και τις τρελές συνθέσεις.

Instagram @thestyleograph

Από την άλλη, το μακρύ knit παντελόνι είναι μια εναλλακτική που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Δεν ανήκει ούτε στην κατηγορία του συνηθισμένου jean ή του office παντελονιού, αλλά ούτε και στις υπερβολικά casual φόρμες. Μια ενδιάμεση κατάσταση, που ειλικρινά, αποδεικνύεται σωτήρια στο καθημερινό δίλλημα της κάθε γυναίκας. Με γόβες ή αθλητικά, ζεστά και ανάλαφρα ταυτόχρονα, ο καιρός απαιτεί ελαφριά πλεκτά κι εμείς θα ψηφίσουμε ναι, γιατί τα θέλουμε όλα.

Ευκολία στην επιλογή, στιλ με παιχνίδι στα αξεσουάρ και στα παπούτσια και προπάντων, άνεση. Τα light knitwear είναι η απάντηση στο αιώνιο δίλλημα της μεταβατικής περιόδου.

Instagram @camillacoelho

Keywords
Τυχαία Θέματα