Η Όλγα Φαρμάκη ποζάρει πιο σέξι από ποτέ και γίνεται…viral! (φωτό)

Η Όλγα Φαρμάκη βρίσκεται στην πανέμορφη Μύκονο όπου απολαμβάνει όμορφες στιγμές με στενούς της φίλους. Η γνωστή fashion blogger δημοσίευσε μια φωτογραφία από το ξενοδοχείο που μένει και μας εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με το στιλ της.

Η Όλγα διαθέτει ένα εκπληκτικό κορμί το οποίο φροντίζει ιδιαίτερα με γυμναστική και σωστή διατροφή. Όπως θα δεις και στη φωτογραφία το κορμί της είναι αψεγάδιαστο και η ίδια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας μια μίνι φούστα και ένα tank top.

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ○∠g∧ F∧rm∧k∣ ∤ (@olgafarmaki) στις 7 Ιούν, 2019 στις 10:09 πμ PDT

Όσονα φορά τη διατροφή της Όλγας, αυτή είχε δημοσιευθεί παλαιότερα στο You Weekly:

Πρωινό

Συνήθως επιλέγει αυγά scrambled με γαλοπούλα. «Ορισμένες φορές, όταν θέλω να ξεκινήσω την ημέρα μου με κάτι γλυκό, το αντικαθιστώ με φρυγανιές και μέλι», λέει.

Δεκατιανό

Χυμός γκρέιπφρουτ. «Πίνω καθημερινά χυμό, γιατί μου δίνει ενέργεια, ή τρώω ξυνόμιλα που μου αρέσουν πολύ. Από τη διατροφή μου έχω βγάλει εντελώς τα αναψυκτικά».

Μεσημεριανό

Κοτόπουλο με ρύζι. «Θέλω να συνδυάζω πάντα υδατάνθρακα με πρωτεΐνη». Το κοτόπουλο είναι ιδανική επιλογή πρωτείνης, καθώς δεν έχει λίπος.

Απογευματινό

Μια χούφτα ωμά αμύγδαλα

Βραδινό

Μοσχάρι ψητό με άφθονη πράσινη σαλάτα. «Στο τελευταίο γεύμα της ημέρας δεν επιλέγω ποτέ υδατάνθρακα. Επιλέγω μόνο πρωτεΐνη με σαλάτα εποχής».

Αγαπημένη Πολυτέλεια

Παγωτό σοκολάτα. «Δεν μπορώ να αντισταθώ στο παγωτό. Επίσης, μία φορά την εβδομάδα έχω ελεύθερο γεύμα και συνήθως είναι μέσα στο Σαββατοκύριακο».

Διαβάστε ακόμα: Η Μαντώ Γαστεράτου αποκαλύπτει πώς αντιδράει όταν δέχεται μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο στο Instagram!- Δες τι απάντησε η παρουσιάστρια

Νυχτοπερπατήματα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: Δείτε με ποια τραγουδίστρια συναντήθηκε! – Η φωτογραφία που είδε τα φώτα της δημοσιότητας

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η φωτογραφία από τα φοιτητικά του χρόνια και το μήνυμα για τις Πανελλαδικές- Η απίστευτη φωτογραφία του γνωστού παρουσιαστή

Keywords
Τυχαία Θέματα