Τα ωραιότερα βερνίκια νυχιών για το καλοκαιρινό πεντικιούρ σας!

Το πεντικιούρ και τα υπέροχα, ζωηρά χρώματα είναι καλοκαιρινή υπόθεση. Τα σανδάλια και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα πρέπει να τα αναδείξετε με την υπέροχη απόχρωση που θα επιλέξετε. Γνωρίζουμε ότι κάθε φορά που επισκέπτεσθε τη μανικιουρίστ και έρχεται η στιγμή να διαλέξετε χρώμα βρίσκεστε σε σύγχυση. Όχι πλέον.

Οι nail artists σας αποκαλύπτουν τις ωραιότερες αποχρώσεις της σεζόν ώστε να πάτε προετοιμασμένες στο επόμενο ραντεβού σας. Ή να τις αποκτήσετε αν κάνετε μόνες στο σπίτι πεντικιούρ.

Ας τις δούμε:

Chanel Le Vernis, Gitane: Πρόκειται για το τέλειο κόκκινο-πορτοκαλί που φωτίζει

τα νύχια και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το μαυρισμένο και μη δέρμα. Για να δείξει τέλειο θα χρειαστούν δύο στρώσεις.

Essie Nail Polish, Bikini So Teeny: Θα αγαπήσετε με την πρώτη ματιά τη συγκεκριμένη, sky blue απόχρωση ειδικά αν αγαπάτε τις λάμψεις μιας και περιέχει shimmer στη σύνθεση της που θα κάνει το πεντικιούρ σας chic-glam.

Smith & Cult Nailed Lacquer, Physco Candy: Το πιο φωτεινό χρώμα του καλοκαιριού. Μια κοραλί απόχρωση η οποία ταιριάζει στη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Butter London Patent Shine Nail Lacquer, Flusher Blusher: Φούξια και συγκλονιστικό χαρίζει στο πεντικιούρ σας την απόλυτη καλοκαιρινή όψη.

Dior Vernis Gel Shine & Long Wear Nail Lacquer, Palais Royal: Κλασικό, απλό, nude και chic. Πρόκειται για ένα μπεζ χρώμα με μοβ υποτόνο και έξτρα λάμψη.

OPI Nail Lacquer, Cajun Shrimp: Μία ακόμη κοραλί απόχρωση. Είναι το χρώμα της χρονιάς άλλωστε και θα πρέπει να το τιμήσετε δεόντως το φετινό καλοκαίρι.

Erre Due Exclusive Nail-Lacquer, No 297: Το αιώνιο ροζ. Απαλό, ρομαντικό και ουδέτερο. Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και συνδυάζεται με όλα τα χρώματα.

Korres Gel  Effect Nail Colour, Pool Waves No 82: Το απόλυτο μπλε. Έντονο, χαρούμενο και γεμάτο ζωντάνια. Κατάλληλο για όσες από εσάς θέλετε το πεντικιούρ σας να ξεχωρίζει και να δημιουργεί τέλεια αντίθεση με τα σανδάλια σας.

YSL La La Laque Couture, Corail Singulier 111: Μια ιδιαίτερη απόχρωση που κινείται ανάμεσα στο ροζ και το μοβ. Δείχνει υπέροχο τόσο σε ηλιοκαμένο δέρμα όσο και σε φυσικό.

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους! H Beyonce έγινε και πάλι ξανθιά!

Τα ωραιότερα λάδια σώματος για συγκλονιστική καλοκαιρινή λάμψη!

Keywords
Τυχαία Θέματα