Η νέα αρωματική σας σειρά είναι λουσμένη στο φως!

Ο οίκος Molton Brown είναι ένας από τους διασημότερους στο Λονδίνο. Λέγεται πως υπάρχουν προϊόντα στα μπάνια του Buckingham και πως είναι τα αγαπημένα της Βασίλισσας Ελισάβετ. Πρόκειται για ένα brand με απίθανες αρωματικές σειρές που αποτελούνται από σπάνιες νότες και υπέροχες εσάνς.

Και τώρα, στις αρχές του φθινοπώρου έρχεται να  εμπλουτίσει μια από τις ωραιότερες συλλογές της, τη Flora Luminare με νέα

προϊόντα για την περιποίηση σώματος και χεριών.

Το  Eau de Parfum είναι το πρώτο προϊόν που κυκλοφόρησε, με νότες από  λευκά άνθη. Μια μοντέρνα έκφραση των φλοράλ αρωμάτων που αφηγείται μια ουτοπική ιστορία, όπως το ξύπνημα σε ένα κήπο που λούζεται από τις πρωινές ηλιαχτίδες και φαντάζει σαν παράδεισος. Το όνομά του άλλωστε αποτελεί μετάφραση στα λατινικά των λέξεων «Flowersand Light» (Λουλούδια και Φως).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Molton Brown (@moltonbrown) στις 31 Ιούλ, 2020 στις 6:00 πμ PDT

Παθιασμένη με τα φυσικά συστατικά, η Senior Perfumer του οίκου, Maïa Lernout  επέλεξε το  absolute εξωτικό πολυνησιακό tiare ως κυρίαρχη νότα. Το absolute είναι η πιο αγνή, συμπυκνωμένη μορφή αρώματος και διαθέτει περισσότερες αρωματικές λεπτομέρειες. Eυδοκιμεί στην καρδιά του αρώματος καθώς το συμπληρώνουν στρώσεις από σαγηνευτικές νότες γιασεμιού και τριαντάφυλλου.

Ακτίνες από κιτρώδεις νότες κορυφής ισορροπούν στη βάση του με μια κρεμώδη συμφωνία από βανίλια, musk και ξύλο κέδρου. Η συλλογή Flora Luminare χαρίζει στο μπάνιο σας μια ευδαιμονική φωτεινότητα, που ξεκινάει με τον αφρό του Bath& Shower Gel που σας παρασύρει. Σφραγίστε την λουλουδένια του μυρωδιά με το Body Lotion.

Ολοκληρώστε την ζεστή αύρα σας με μερικές σταγόνες από το Eau de Parfum. Για μια πρόσθετη δόση φωτός κατά τη διάρκεια της ημέρας σας, η Hand Cream βρίσκεται σε συσκευασία τσέπης. Ουτοπικό. Λαμπερό. Φωτεινό.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Doll eyes: Είναι η μεγαλύτερη make up τάση και θα τη δημιουργήσετε μόνες σας (video)

Η Maisie Williams άλλαξε hair look και είναι ίδια η Miley Cyrus!

Keywords
Τυχαία Θέματα