Η Μαίρη Συνατσάκη «ρίχνει» το instagram με τη φωτογραφία της με μαγιό (φωτό)

Η Μαίρη Συνατσάκη διαθέτει ένα από τα ωραιότερα σώματα της ελληνικής showbiz και η ίδια το φροντίζει με σωστή διατροφή και γυμναστική. Η Μαίρη κάνει τακτικά πιλάτες ενώ έχει αναφέρει πως της αρέσουν και οι πολεμικές τέχνες.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε πριν λίγες ώρες μια φωτογραφία της στο instagram στην οποία ποζάρει φορώντας μόνο το μαγιό της και πάθαμε πλάκα με το υπέροχο σώμα που έχει. Η ίδια είναι στα καλύτερά της, είναι ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη.

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε!

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει αποκαλύψει πράγματα για τη διατροφή της στο παρελθόν και συγκεκριμένα έχει πει πως γυμνάζεται 4 φορές την εβδομάδα κάνοντας 2 φορές πιλάτες και 2 φορές box.

Η ίδια ξεκινάει πάντα τη μέρα της πίνοντας ένα ποτήρι νερό και δεν της αρέσει να πίνει κανένα άλλο ρόφημα, ούτε καφέ, ούτε αναψυκτικά, ούτε αλκοόλ.

Η Μαίρη αποφεύγει να μετράει θερμίδες και προσπαθεί να απολαμβάνει τα γεύματά της χωρίς άγχος. Επίσης αποφεύγει τα τυριά και αν θελήσει να φάει τυρί προτιμάει κάποιο light ή ανθότυρο. Τέλος, όσον αφορά τις λιγούρες για γλυκό η ίδια αποκαλύπτει πως τρώει μαύρη σοκολάτα ή αποξηραμένα φρούτα.

Όσον αφορά το πρωινό της η ίδια τρώει δημητριακά ολικής αλέσεως με γιαούρτι, cranberries ή σοκολάτα, 1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως + 1 κουταλιά ταχίνι + 1 κουταλιά μέλι + 1 μπανάνα. Το μεσημέρι τρώει σπανακόρυζο ή φακές ή φασολάκια ή κάποιο λαδερό ή ψάρι, όπως τσιπούρα, με σαλάτα. Τα σνκας της είναι 1 μπάρα δημητριακών, 7-8 αμύγδαλα ή 1 μπανάνα (αν δεν έχει φάει στο πρωινό). Το βράδυ τρώει ομελέτα με αβοκάντο και σαλάτα ή σαλάτα με αυγό βραστό ή ντάκο με ανθότυρο ή cottage ή ψάρι ή θαλασσινά.

Διαβάστε ακόμα: H Kάτια Δανδουλάκη έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη: Ποιον ρόλο από τη σειρά «Παρά Πέντε» αρνήθηκε να παίξει;

Αποκάλυψη για τη Ρένα Βλαχοπούλου: «Την κατηγορούσαν ότι είναι…»

H Bικτώρια Καρύδα επέστρεψε στην πασαρέλα μετά από τη δολοφονία του συζύγου της

Keywords
Τυχαία Θέματα