Ελένη Καρακάση: Η σκηνή στις “Άγριες Μέλισσες” που την ανατρίχιασε και η απάντηση στα σχόλια για το μωρό της Δρόσως

Συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε η Ελένη Καρακάση, η οποία πρωταγωνιστεί στις “Άγριες Μέλισσες”. 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 και απάντησε σε όσους σχολίασαν πως το μωρό της Δρόσως ήταν αρκετά μεγάλο για νεογέννητο.

“Το συναίσθημα που έδωσε η Δρόσω το μωρό στην Ασημίνα, το διατηρήσαμε και στο διάλειμμα. Ήθελε μια μυσταγωγία, ήταν πολύ συγκινητικό ειδικά όταν ήρθε στα χέρια μας. Το μωράκι ήταν τριών μηνών και επειδή όλοι έγιναν ειδικοί, το παιδί της ξαδέρφης μου όταν γεννήθηκε ήταν ένα μωρό 4,5 κιλά. Ήταν μεγαλύτερο από το μωράκι που είχαμε

εμείς στην σειρά που πραγματικά ήταν μια σταλίτσα. Δεν μπορούσαμε να φέρουμε πιο μικρό μωρό, ήταν δύσκολο δεδομένου των συνθηκών ότι ήρθε ένα πραγματικό μωρό. Ήταν αγγελικά πλασμένο που πραγματικά όταν ήρθε στα χέρια μας για να κάνουμε τη λήψη και τα τρία κορίτσια κλαίγαμε.”, εξήγησε.

Η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε και τη σκηνή που την έκανε να ανατριχιάσει και να ξεσπάσει σε κλάματα: “Στο λέω κι ανατριχιάζω, τη στιγμή που η Δρόσω νανουρίζει το μωρό κι εγώ κοιμάμαι στην καρέκλα, είχα κατεβάσει το κεφάλι κι έκλαιγα ασταμάτητα. Δεν έχω πάρει να ρωτήσω την εξέλιξη του ρόλου μου”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Άκης Πετρετζίκης επιστρέφει με το Kitchen Lab-Όσα θα δούμε στις δύο πρώτες εκπομπές! 

Η εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη: “Δεν θα επιχειρούσα ποτέ ξανά να υιοθετήσω παιδί”

Πρεμιέρα με πρωτιά για τη “Φαμίλια”-Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η σειρά

Keywords
Τυχαία Θέματα