Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος και ο διάσημος χορογράφος Αντώνης Φωνιαδάκης ενώνουν τις δυνάμεις τους για χάρη μιας εσάνς!

Λέγεται πως το  Άρωμα ενώνει, δημιουργεί ένα έντονο “δέσιμο”, έναν ιδιαίτερο δεσμό που μεταφράζεται σε χρόνο πέρα από το σήμερα. Είναι μια μαγική ένωση ανθρώπων, συναισθημάτων, σκέψεων και στιγμών. Είναι μνήμες και όνειρα.

Η KORRES γνωρίζει την πεμπτουσία του αρώματος και με αφορμή τη νέα συλλογή Eau De Toilette, προσκάλεσε δύο αναγνωρισμένους δημιουργούς σε μία απρόσμενη δική τους “ένωση” για πρώτη φορά.

Δύο καταξιωμένους και ταλαντούχους δημιουργούς

που μας έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές.  Τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη, Βασίλη Κεκάτο, και τον διεθνώς καταξιωμένο και πολυβραβευμένο χορογράφο, Αντώνη Φωνιαδάκη.

Η δύναμη της ένωσης της τέχνης των δύο ορίζει πέντε κινηματογραφικές στιγμές – μία για κάθε νέο άρωμα KORRES – οι οποίες απεικονίζουν σκέψεις, αναμνήσεις, συναισθήματα που “ξύπνησαν” από τις αρωματικές νότες.  Αφετηρία τους ο αισθησιασμός, η ανέφελη διάθεση. Στον πυρήνα κάθε ιστορίας η έννοια της ένωσης – των κορμιών, του αρώματος, της κίνησης και της εικόνας, των ανθρώπων με τη γη, τον αέρα, το νερό.

Ο Βασίλης Κεκάτος εξιστορεί ένα όνειρο, απελευθερώνει ένα συναίσθημα μαγικό μέσα από το χρώμα, τη ματιά, την αφήγηση. Ο Αντώνης Φωνιαδάκης αρθρώνει τις λέξεις με τα σώματα, δίνει κίνηση σε αυτή την αφήγηση, με τρόπο μοναδικά ποιητικό. Την ένωση αυτή συμπληρώνει με αέρινους ambient ήχους η μουσουργός Kid Moxie (aka Έλενα Χαρμπίλα).

Κάθε στιγμή ενώνεται με ένα άρωμα KORRES.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Nail trend: Τα neutral looks που πρέπει να δείτε πριν από το ραντεβού σας με τη μανικιουρίστ!

DIY: Φανταστικός χαμηλός κότσος με huge scrunchie!

Keywords
Τυχαία Θέματα