Η Κλέλια Πανταζή έκανε baby shower λίγο πριν γεννήσει και ΑΥΤΕΣ είναι οι πρώτες φωτογραφίες!

Η Κλέλια Πανταζή θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι σε λίγες ημέρες και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η γνωστή Ολυμπιονίκης περιμένει αγοράκι και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της.

Χτες το απόγευμα η οικογένειά της και οι φίλοι της ετοίμασαν ένα baby shower για εκείνη και η όμορφη αθλήτρια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram.

Η Κλέλια πόζαρε με τον σύζυγό της και σχολίασε τις φωτογραφίες της γράφοντας:

Είμαστε

ευτυχισμένοι! Είμαστε ενθουσιασμένοι! Είμαστε γεμάτοι από ευχές και αγάπη!! Σας ευχαριστούμε όλους!! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε το παιδάκι μας και να ξεκινήσει αυτός ο καινούριος κύκλος για εμάς!! Είμαστε έτοιμοι!!!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είμαστε ευτυχισμένοι! Είμαστε ενθουσιασμένοι! Είμαστε γεμάτοι από ευχές και αγάπη!! Σας ευχαριστούμε όλους!! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε το παιδάκι μας και να ξεκινήσει αυτός ο καινούριος κύκλος για εμάς!! Είμαστε έτοιμοι!!! ———————————————————— #kleliasbabyshower #lefterisklelia #tsakalofamilia #parentstobe #momtobe #dadtobe #pregnant #pregnancy #36weekspregnant #9monthspregnant #itsaboy #maternity #pregnantbelly #babyshower #babyloading #magicparty #magicpartyshop #makeithappen #thankful #blessed #finalcountdown #cantwait #thankyouall #loveyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Pantazi (@klelia_pantazi) στις 17 Νοέ, 2019 στις 4:45 πμ PST

Διαβάστε ακόμα:  O Κώστας Αναγνωστόπουλος δημοσίευσε φωτογραφία με Βασάλο και Γκότση και «έριξε» το instagram- Ετοιμάζονται για Survivor;

Πού βρέθηκε σαββατιάτικα η Ελένη Μενεγάκη;

Στέλιος Μάινας: Απίστευτη αποκάλυψη για τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»: Επιστρέφουν στις οθόνες μας;

Keywords
Τυχαία Θέματα