Η μπλε σκιά στα μάτια είναι και πάλι trend κι εσείς θα την απλώσετε σαν επαγγελματίες

Τα 80’s είναι και πάλι εδώ όσο αφορά το μακιγιάζ με πρώτο και καλύτερο το μπλε χρώμα στα μάτια. Οι make up artists τις άπλωσαν στα παρασκήνια των shows με απίθανους τρόπους που θύμιζαν πρωταγωνίστριες των vintage ταινιών. Οι ειδικοί αγαπούν πολύ το συγκεκριμένο χρώμα σε όλες του τις αποχρώσεις από το απαλό γαλάζιο μέχρι το σκοτεινό του νυχτερινού ουρανού.

Το μπλε

χρώμα στα βλέφαρα είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις και σίγουρα υπάρχει ένας τόνος που σας ταιριάζει.  Οι ειδικοί μάλιστα σας εξηγούν ποια απόχρωση πρέπει να επιλέξετε:

Αν έχετε ανοιχτή επιδερμίδα το navy blue αλλά και το τιρκουάζ είναι οι αποχρώσεις που σας κολακεύουν. Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει και ο υποτόνος. Αν είναι μπεζ επιλέξτε μια δυνατή, βαθιά μπλε απόχρωση, αν είναι πιο ροζ τότε οι πολύ σκούρες αποχρώσεις είναι ότι καλύτερο.

Στις μεσαίες επιδερμίδες ταιριάζει το μπλε ρουαγιάλ αλλά και το μπλε με πράσινο στη σύνθεση του. 

Το μπλε του κοβαλτίου είναι κατάλληλο για τις πιο σκούρες επιδερμίδες.

Αν έχετε μπλε μάτια πρέπει να αποφεύγετε την ίδια απόχρωση σκιάς με αυτά. Μερικούς τόνους πιο σκούρα σκιά θα τα κάνουν να δείχνουν υπέροχα.

Τα πράσινα μάτια γίνονται ακόμη πιο γοητευτικά με μια μπλε σκιά με πράσινο υποτόνο. Αν πάλι έχετε καστανά μάτια μπορείτε να φορέσετε όποια απόχρωση σας αρέσει. Δοκιμάστε τις αγαπημένες σας.

Όσο αφορά την υφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ηλικία αλλά και κατά πόσο είστε κουρασμένες. Αυτό σημαίνει πως οι μεγαλύτερες γυναίκες καλό είναι να αποφεύγουν τις ματ υφές οι οποίες τονίζουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Επιλέξτε σκιές με shimmer και απαλές λάμψεις. Όχι υπερβολικές, κομψές και διακριτικά λαμπερές. Το ίδιο ισχύει για τις μέρες που οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες έχουν κάνει την εμφάνιση της λόγω κούρασης και αϋπνίας.

Και κάτι ακόμη: Όταν απλώνετε μπλε σκιά αφήστε το υπόλοιπο πρόσωπο “ήσυχο” που σημαίνει πως πρέπει να απλώσετε απαλές ροζ, ροδακινί ή nude αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά.

Chanel Les 4 Ombres Multi Effect Eyeshadow,  Quiet Revolution

Bobbi Brown Eyeshadow, Rich Navy

YSL Couture Eyeshadow Palette, 6 Rive Gauche

Urban Decay Eyeshadow, Evidence

MAC Eyeshadow, Tilt

Dior 5 Couleurs Eyeshadow Palette, Defy

Anastasia Beverly Hills, Star Cobalt

Tom Ford Extreme, TFX 9

Giorgio Armani Eyes To Kill, Midnight

Seventeen Silky Shadow Satin, 230

Κεντρική photo: Kay-Paris Fernandes/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Οι celebrities αποδεικνύουν πως οι αλογοουρές είναι πάντα θηλυκές και κατάλληλες για όλες τις περιστάσεις

O Δημήτρης Γιαννέτος μας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το hair look της Camila Cabello στο εξώφυλλο του Time

Keywords
Τυχαία Θέματα