Γιώργος Βάλαρης: Οι νέες δηλώσεις για τον Ευθύμη Ζησάκη και η διάψευση σχετικά με την απομάκρυνση του από το “Μαριχουάνα Stop”

Ντόρος έχει προκληθεί μετά την αποκάλυψη του Ευθύμη Ζησάκη πως τελικά δεν θα συμμετέχει στην παράσταση “Μαριχουάνα Stop”, αν και είχε συμφωνήσει για να ενσαρκώσει έναν ρόλο.

Την περασμένη Παρασκευή σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Happy Day, αποκάλυψε πως δεν θα τον δούμε στην παράσταση. “Προέκυψε μια πολύ καλύτερη πρόταση από τον Κώστα Σπυρόπουλο για το ΤΟΚ ΤΟΚ, το οποίο θα πάει και Θεσσαλονίκη.

Κάναμε κάποια πράγματα για το “Μαριχουάνα Stop”, αλλά υπήρχε ένα περιθώριο για αντικατάσταση και ένα διαζύγιο συναινετικό…”.

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός της παράστασης μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, αποκάλυψε τον λόγο απομάκρυνσης του Ευθύμη Ζησάκη από την παράσταση. «Εγώ απομάκρυνα τον Ευθύμη από την παράσταση, γιατί δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις πρόβες και στο ύψος των περιστάσεων. Ο ίδιος, είπε, βέβαια, ότι το διαζύγιο ήταν συναινετικό… Είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός και για αυτό τον επέλεξα αρχικώς. Όμως οι υπόλοιποι ηθοποιοί του μιούζικαλ δεν κάνουν και τηλεόραση. Είναι δοσμένοι σε αυτό το μιούζικαλ. Οι πρόβες είναι πολύωρες και ο Ευθύμης δεν μπορούσε να είναι συνεπής σε όλα αυτά. Οπότε δεν μπορούσα να ρισκάρω μια τέτοια παραγωγή. Και για αυτόν τον λόγο του είπα ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε», είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα ο Γιώργος Βάλαρης.

Το πρωί της Τρίτης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως του μετέφεραν, ότι ο Ευθύμης Ζησάκης δεν θα συμμετέχει στην παράσταση για οικονομικούς λόγους. Ο Γιώργος Βάλαρης σε νέες δηλώσεις του που προβλήθηκαν σήμερα στο Πρω1νό, διέψευσε το παραπάνω σενάριο.

“Δεν ισχύει ότι έγινε μείωση αποδοχών στον Ευθύμη Ζησάκη και γι’ αυτό έφυγε. Δεν ήταν τυπικό στις ώρες γιατί είχε πολύωρα γυρίσματα. Κάποιες φορές δεν μπορούσε να είναι συνεπής και αυτό με έκανε να του πω ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Το είχαμε συζητήσει ξανά ότι υπάρχουν δυσκολίες οπότε όταν οι δυσκολίες γίνουν ανυπέρβλητες πρέπει να χωρίσουμε συναινετικά.”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό-αποκλειστικό: Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Open Tv και ο παρουσιαστής έκπληξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα