Πρω1νό: Τα σχόλια για τις αποκαλύψεις που έκανε ο Άνθιμος Ανανιάδης για τον χωρισμό του, αλλά και την εγκυμοσύνη της Γαζή!

Το βράδυ της Τρίτης έκανε πρεμιέρα η εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα”, στον Alpha με την Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο στούντιο της εκπομπής, τον Άνθιμο Ανανιάδη. Ένα πρόσπωπο που το καλοκαίρι απασχόλησε ιδιαίερα τα Μέσα, με αφορμή τη σχέση του με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή.

Το πρώην ζευγάρι, την περασμένη άνοιξη,

υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, ωστόσο, μετά από έναν μήνα βίωσαν μεγάλη κρίση στη σχέση τους, η οποία τους οδήγησε στον χωρισμό. Ο Άνθιμος Ανανιάδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη, αναφέρθηκε στα όσα πέρασαν με την πρώην σύντροφο του.

Μεταξύ άλλων, είπε: “Είναι διαδεδομένο ότι δεν είμαστε μαζί πια. Δεν είχαμε ποτέ την απόλυτη σοβαρή σχέση, να είμαι ειλικρινής, ότι θα κάνουμε την οικογένεια… Δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα, λόγω οποιονδήποτε άλλων ανθρώπων και οικογενειών και πράγματα που συνέβησαν γύρω μας. Είμαστε και οι δύο αγαπημένοι, είμαστε κοντά στο παιδί σε ότι χρειαστεί. Αυτό το οποίο υποστηρίζω και υποστήριζα στη σχέση αυτή ήταν το να μην γίνει καμία έκτρωση…

Δεν μπορώ να κατακρίνω κανέναν και ειδικά έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει χαρίσει την απόλυτη ευλογία σε εμάς. Και αυτός είναι ένας άνθρωπος που πηγάζει από μας. Την εγκυμοσύνη δεν την είχαμε προγραμματίσει, ήταν κάτι τελείως τυχαίο. Σε μία οικογένεια υπάρχουν ανακατατάξεις όταν πάει να γίνει οικογένεια και μπαίνουν άνθρωποι…”.Στο Πρω1νό προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του και η ομάδα της εκπομπής σχολίασε τα όσα είπε ο ηθοποιός. Ο Άρης Καβατζίκης θεώρησε λάθος το ότι είπε πως η εγκυμοσύνη της συντρόφου του ήταν θέλημα Θεού και η Φαίη έσπευσε να συμπληρώσει: “Όταν λέμε ότι ήταν ένα δώρο και δεν το προγραμματίζεις, σημαίνει ότι ένα ζευγάρι είναι μαζί και χωρίς να το προγραμματίσει έρχεται και αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο. Όμως όποια και να είναι η εξέλιξη δεν λές όμως πως δεν ήταν μια σοβαρή σχέση, από τη στιγμή που έχετε ένα παιδί. Το ξεκινάει λάθος. Ήταν όλο αμήχανο από τη πλευρά του”!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο Πρω1νό στο σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Γιώργος Βάλαρης: Οι νέες δηλώσεις για τον Ευθύμη Ζησάκη και η διάψευση σχετικά με την απομάκρυνση του από το “Μαριχουάνα Stop”

Keywords
Τυχαία Θέματα