Η Φαίη μας ξεκαθαρίζει: «Θα το πω 100 φορές, είναι απατεώνες!»

Η Φαίη μας θέλησε να ξεκαθαρίσει και μέσα από την εκπομπή Πρω1νό την απάτη που έχει στηθεί εις βάρος της με δίαιτες και αδυνατιστικά προϊόντα που χρησιμοποιούν το όνομά της εν αγνοία της, λέγοντας πως δεν έχει καμία σχέση με αυτά και πως είναι απάτη.

«Εδώ και καιρό μου έρχονται στο instagram κάποια μηνύματα που μου αναφέρουν κάτι που είχα συζητήσει και στον εκπομπή πέρυσι σχετικά με μια δίαιτα. Θέλω λοιπόν πολύ την προσοχή σας. Σε όσους μπορούσα απαντούσα στα μηνύματα και τους έλεγα όχι παιδιά, μην πέσετε

στην παγίδα είναι απάτη. Χθες όμως δεν ξέρω τι έγινε, βαρέθηκα, δεν έχω ενοχλήσει άνθρωπο στη ζωή μου. Θα μπορούσα κάθε μέρα να απαντάω σε χίλια δυο που γράφει ο καθένας, αλλά εξαρτάται και ποιος το γράφει. Δεν θα ασχοληθώ με κάποιον που ξέρουμε ποιος είναι και τι είναι. Για το συγκεκριμένο όμως σκέφτομαι και στεναχωριέμαι και δεν μπόρεσα να κοιμηθώ όλη τη νύχτα επειδή πραγματικά πρέπει να πλήρωσαν πολλά για να μπει παντού στο διαδίκτυο αυτή η διαφήμιση. Σκέφτομαι ότι πες πως μία γυναίκα που έχει θέματα υγείας, ή μια γυναίκα που είναι έγκυος, αυτό το πράγμα προφανώς μπορεί να κάνει κακό στην υγεία, να είναι επικίνδυνο.

Λένε για μια δίαιτα και ότι εγώ τάχα μου έχω δώσει μια συνέντευξη. Είχε γίνει και πέρυσι αυτό το πράγμα και τα χρήματά σας όχι μόνο τα πετάτε, μπορεί να είναι επικίνδυνο και να πάθετε και τίποτα. Αυτά δεν ξέρεις μέσα τι έχουν. Χρησιμοποιούν το δικό μου όνομα και άλλων. Θέλω να φαίνεται αυτό γιατί το κάνω όλο αυτό για να βοηθήσω τον κόσμο, αν κάποιος με ακολουθεί και βλέπει αυτή τη διαφήμιση είναι απάτη και είναι επικίνδυνο και φοβάμαι μήπως κάτι συμβεί.

Χθες αναγκάστηκα να το ανεβάσω στο instagram μου, θα το πω 100 φορές, είναι απατεώνες! Είναι επικίνδυνο, είναι ένα καλοστημένο παιχνίδι που δεν γίνεται πρώτη φορά. Επειδή έχει να κάνει με μια δίαιτα, με ένα σκεύασμα που μπορεί να σας κάνει κακό, οφείλω να πω ότι δεν έχω καμία εμπλοκή. Δεν έχω καμία σχέση και δεν θέλω να έχω στις πλάτες μου ότι κάποιος θα πάθει κάτι επειδή αγόρασε αυτό το σκεύασμα», ανέφερε μεταξύ άλλων στο Πρω1νό η Φαίη, η οποία δημοσίευσε και δείγματα από αυτά τα ψεύτικα άρθρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δείτε όσα ανέφερε η Φαίη στον αέρα του Πρω1νού:

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου -Πρω1νό: Αποκαλύπτει τα πάντα για τις προτάσεις που δέχτηκε από το Bachelorette και το Survivor!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αφοπλιστική απάντησή της για τα νούμερα τηλεθέασης

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Το σχόλιο για τις συμμετοχές του σε ριάλιτι και το ενδεχόμενο να τον δούμε στη Φάρμα

Keywords
Τυχαία Θέματα