Αλεξάνδρα Παναγιώταρου -Πρω1νό: Αποκαλύπτει τα πάντα για τις προτάσεις που δέχτηκε από το Bachelorette και το Survivor!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε αποκλειστικά στο Πρω1νό και αποκάλυψε για το ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.

«Φέτος στόλισα και το έζησα μόνη μου. Και το δέντρο είναι μια συντροφιά μες στο σπίτι. Ναι είναι διαφορετικά γιατί με τον Αριστομένη ήμασταν 7 χρόνια και κάθε χρόνο είχαμε τη συνήθεια να στολίζουμε μαζί. Προσπαθώ να μην αλλάζω τη ζωή μου και να κάνω κάτι που έκανα παλιά, νιώθω δηλαδή δυνατή και μόνη μου.

Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Αριστομένη. Του

είπα να πάω στο σπίτι να του στολίσω και το δικό του δέντρο», είπε αναφορικά με τις φετινές πολύ διαφορετικές γιορτές.

Η ίδια αναφέρθηκε ακόμα και στις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε, λέγοντας:

«Μου έχει πρόταση για το Survivor και το Bachelorette, το οποίο δεν θα έκανα ποτέ. Δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση, άλλωστε είμαι και παντρεμένη ακόμα. Θεωρητικά δεν μπορώ να βγω και να είμαι Bachelorette.

Το Survivor είναι κάτι πολύ κόντρα σε εμένα. Από τη μία βλέπω ότι μπορεί να ήταν μια δοκιμασία και να έβλεπα και μια άλλη πτυχή του εαυτού μου που μπορεί να μου άρεσε, αλλά από την άλλη είναι τόσο κόντρα που το φοβάμαι. Δηλαδή θέλω λίγο να καθίσω, να ηρεμίσω και το Survivor είναι τόσο κόντρα που το φοβάμαι αυτή τη στιγμή.

Έχω απαντήσει στην παραγωγή του Survivor. Ήμουν αρκετά σίγουρη από την αρχή ότι δεν θα υπάρξει συνεργασία παρά τις προτάσεις από το Survivor. Φτάσαμε και στο οικονομικό κομμάτι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Αν κάτι δεν σε εκφράζει να το κάνεις, πιστεύω θα μπω μέσα και θα είμαι πολύ πιεσμένη και δεν θα περνάω καλά.

Εδώ φαντάσου το My style rocks που ήταν κοντά στο στοιχείο μου, επειδή δεν ήμουν πολύ της ίντριγκας και του κουτσομπολιού, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία θα κάνει γκεστ εμφάνιση στον τελικό του My style rocks.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αφοπλιστική απάντησή της για τα νούμερα τηλεθέασης

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Το σχόλιο για τις συμμετοχές του σε ριάλιτι και το ενδεχόμενο να τον δούμε στη Φάρμα

Big Brother: Εκτός εαυτού η Σοφία Δανέζη με την Άννα Μαρία! Ούρλιαζε μπροστά στο πρόσωπό της!

Keywords
Τυχαία Θέματα