Η εξομολόγηση της Τζόυς Ευείδη: “Έχω περάσει τα δύσκολα και τώρα θα…”

Το μεσημέρι της Δευτέρας (24/2) η Φαίη μας υποδέχτηκε στο “Πρω1νό” την Τζόυς Ευείδη, η οποία της παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ανέκαθεν ένιωθε αρκετά μεγαλύτερη από την πραγματική της ηλικία, γεγονός που την έκανε να ενδιαφέρεται για τα μεταφυσικά.

“Αισθάνομαι πολύ μεγάλη και σίγουρη, αισθάνομαι 100 χρονών. Πάντα αισθανόμουν μεγαλύτερη από όσο είμαι, μάλλον είμαι παλιά ψυχή. Έχω περάσει τα δύσκολα και τώρα θα είναι πιο εύκολα στις επόμενες ενσαρκώσεις. Όλα τα μεταφυσικά κομμάτια και ό,τι έχει μυστήριο με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Ακόμη και ο χάρτης μου λέει πως δεν θα βαρεθώ ποτέ και θα έχω μεταφυσικές ανησυχίες. Έχω μάθει μερικά πράγματα για την πορεία μου σε αυτόν τον κόσμο, έχω μάθει για πολύ μαύρες περιόδους στη ζωή μου οι οποίες ακόμη εμφανίζονται μπροστά μου!”, ανέφερε.

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, έκανε γνωστό πως όταν ήταν ερωτευμένη υποφέρει κατά βάθος: “Όταν είμαι πολύ ερωτευμένη δεν είμαι στα καλύτερά μου, δεν μου πάει αυτό το σπορ πολύ, υποφέρω κατά βάθος. Δεν ζηλεύω, είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος, τα φαντάζομαι πολύ ονειρεμένα, θέλω να γίνω το σενάριο μου, κάτι όμως που δεν γίνεται και συνήθως σε παίρνει από κάτω και στεναχωριέσαι και σου βγαίνει ξινό”.

Η συνέντευξη της ηθοποιού στη Φαίη μας:

Διαβάστε ακόμη:

Δημήτρης Κοργιαλάς: Το σχόλιο για τη φημολογούμενη σχέση της Φωτεινής Ψυχίδου με τον Σπύρο Πώρο 

Δανάη Μιχαλάκη: Οι αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της Δρόσως και τον επόμενο κύκλο της σειράς 

Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το My Style Rocks! 

Keywords
Τυχαία Θέματα