Ο Σάββας Πούμπουρας απαντά για τη Τζένη Μελιτά-Τι ακριβώς συνέβη πριν αποχωρήσει από το σπίτι που έγινε η φάρσα

Όπως σας έχουμε γράψει, η αντίδραση της Τζένης Μελιτά στη φάρσα που της έστησε ο Σάββας Πούμπουρας στο Best Friend’s Fear, προκάλεσε σάλο! 

Να σας θυμίσουμε πως στη φάρσα η παρουσιάστρια βρέθηκε στο σπίτι ένός επιχειρηματία που επιθυμούσε να συνεργαστεί μαζί της και χρειάστηκε για κάποια λεπτά να μείνει μόνη της με την κόρη του. Η μικρή ξεκίνησε να αντιδρά περίεργα και στήθηκε ένα σκηνικό που έκανε τη Τζένη Μελιτά να πιστέψει ότι στο σπίτι υπήρχαν φαντάσματα.

Η παρουσιάστρια μετά από μια σειρά σκηνικών που την τρόμαξαν, αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι χωρίς να πάρει μαζί της το

κορίτσι. Η απόφασή της εξόργισε κάποιους από τους τηλεθεατές και έσπευσαν να το τονίσουν μέσω των social media.

Ο Σάββας Πούμπουρας θέλησε να πάρει θέση και να υποστηρίξει τη Τζένη Μελιτά, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως η Τζένη Μελιτά αποχώρησε από το σπίτι αφού μίλησε στο τηλέφωνο με τον φίλο της, ο οποίος της επιβεβαίωσε ότι σε πολύ λίγα λεπτά ο πατέρας του κοριτσιού θα ήταν πίσω στο σπίτι. Η συνομιλία με τον φίλο της δεν ακούστηκε στο επεισόδιο που προβλήθηκε.

Μάλιστα, στη λεζάντα του βίντεο, έγραψε: “Ποτέ μην κρίνετε κάποιον, χωρίς να γνωρίζετε ολόκληρη την ιστορία. Δεν θα έχετε ποτέ όλη την εικόνα και σας καταλαβαίνω.
Καλό θα είναι να μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα για έναν εξαιρετικό και γλυκητατο άνθρωπο. @melitajenny 
Μπορείτε να με πειτε σκληρό στις φάρσες.. Πιο σκληρό όμως θεωρώ το ψυχολογικό bulling που δέχεται ένας άνθρωπος που βρέθηκε σε μια θέση, που δεν έχετε ιδέα τι πέρασε.
Να σκέφτεστε με αγάπη και κατανόηση.
Πολλή αγάπη σε όλους ”. 

Δείτε το βίντεο:

View this post on Instagram

A post shared by “Don’t imitate.. Innovate.” (@savas_poumpouras) on Feb 24, 2020 at 12:51am PST

Διαβάστε ακόμη:

“Άγριες Μέλισσες”-Spoiler: Ο Κλεομένης προσεγγίζει ερωτικά τον Μελέτη! Πώς θα αντιδράσει 

Σάλος με την αντίδραση της Τζένης Μελιτά στη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα στο Best Friend’s Fear

Παίκτης του MasterChef αποκάλυψε ότι τον ντύνει ο Λάκης Γαβαλάς!

Keywords
Αναζητήσεις
tzeni melita farsa ti apanta
Τυχαία Θέματα