NAACP Images Awards: Τα ωραιότερα beauty looks

Τα NAACP Image Awards είναι αφιερωμένα στα επιτεύγματα και τις επιδόσεις των έγχρωμων καλλιτεχνών αλλά και στις ομάδες που προάγουν την κοινωνική δικαιοσύνη μέσω των δημιουργικών τους προσπαθειών.

Το περασμένο Σάββατο σε μια υπέροχη διοργάνωση, στο κόκκινο χαλί πάτησαν celebrities όπως η Lizzo και η Janelle Monae οι οποίες ήταν εξίσου εντυπωσιακές με τα Oscars και τα Grammys. Ήταν άλλωστε μια ξεχωριστή βραδιά για εκείνες και φρόντισαν να έχουν στο πλάι τους, μερικούς από τους πιο ταλαντούχους beauty experts.

Τα

looks ήταν συγκλονιστικά και για άλλη μια φορά η Lizzo έκλεψε την παράσταση. Συνδύασε τη δημιουργία της Mary Katrantzou με έναν περίτεχνο κότσο και τη ροζ-μοβ σκιά στα μάτια της. 

Photo: Steve Granitz/Getty Images/Ideal Image

Janelle Monae: To make up look της ήταν δροσερό και απλό ενώ το χτένισμα της ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά μιας και οι πλεξούδες δημιουργούσαν κύκλους στην κορυφή του κεφαλιού.

Photo: Frazer Harrison/Getty Images/Ideal Image

Yara Shadidi: Εμφανίστηκε με πιο κοντά μαλλιά που έφταναν στο ύψος των ώμων. Τα άφησε φυσικά και τα συνδύασε με ένα minimal αλλά λαμπερό μακιγιάζ.

Photo: Steve Granitz/Getty Images/Ideal Image

Marsai Martin: Το eye make up look  της είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της άνοιξης. Η Martin άπλωσε σε όλο το πάνω βλέφαρο μια ιριδίζουσα σκιά στην απόχρωση της λεβάντας.

Photo: Steve Granitz/Getty Images/Ideal Image

H.E.R.: Άφησε τα πολύ μακριά και σγουρά μαλλιά της ελεύθερα να ακουμπούν στη μέση. Συνδύασε το εντυπωσιακό hairstyle με κόκκινο κραγιόν, ψεύτικες βλεφαρίδες και και λαμπερή επιδερμίδα.

Photo: Steve Granitz/Getty Images/Ideal Image

Merle Dandridge: Η πλεξούδα της ήταν χαλαρή και ξεκινούσε από τη μέση περίπου των μαλλιών. Εκείνο όμως που έκανε το χτένισμα της να διαφέρει ήταν οι πέρλες που χρησιμοποίησε ο hairstylist με έναν ιδιαίτερο τρόπο που λατρέψαμε. Τις τοποθέτησε στην άκρη της πλεξούδας χαρίζοντας ένα υπέροχο twist.

Photo: Frazer Harrison/Getty Images/Ideal Image

Jill Scott: Αναμφισβήτητα κέρδισε το βραβείο του πιο εμπνευσμένου hairstyle. Στις bubble ponytails φόρεσε μεγάλους κρίκους που χάρισαν ένα έθνικ εφέ. Συνδύασε το χτένισμα με σκιά σε burgundy απόχρωση και καφέ κραγιόν.

Photo: Steve Granitz/Getty Images/Ideal Image

Κεντρική photo: Frazer Harrison/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

3 τέλεια hairstyles που θα δημιουργήσετε μόνες σας σε 3 μόλις λεπτά

Το αξεσουάρ μαλλιών που πρέπει να αποκτήσετε asap αφού είναι το μεγαλύτερο trend της Άνοιξης

Keywords
Τυχαία Θέματα