Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 9/6

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα σας υφάσματα, το denim. Σίγουρα θα έχετε πολλά ρούχα στην γκαρνταρόμπα σας, από το πρώτο τζιν που αγοράσατε ever, το οποίο έχει συναισθηματική αξία, μέχρι τα τελευταία σας αποκτήματα.

Πόσες όμως από εσάς συνδυάζετε τζιν με τζιν; Μήπως ήρθε η ώρα να το κάνετε;

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε

το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας, BSB, που αποτελείται από ένα τζιν αμάνικο πουκάμισο με κέντημα και χάντρες και ένα τζιν ξεβαμμένο παντελόνι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα σανδάλια με μεταλλικές διακοσμητικές λεπτομέρειες, S.Oliver. 

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ /μοβ χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω, όγκο στην κορυφή και χτενισμένα προς τα πίσω και τα διακόσμησε με μια διπλή μαύρη στέκα.

Μπορείτε να το κάνετε και εσείς πανεύκολα, αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα για ένα wet look και κατόπιν να στεγνώσετε τα μαλλιά σας με το σεσουάρ σας.

Επίσης τα αξεσουάρ εξακολουθούν να αποτελούν μεγάλη τάση και αυτή τη σεζόν, γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να επενδύσετε σε κοκαλάκια, κορδέλες, λουλούδια κ.α.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8/6

Keywords
Τυχαία Θέματα