Ποια υφή να προτιμήσεις για contouring; Ο makeup artist της Kim Kardashian απαντάει

Ο Mario Dedivanovic είναι διάσημος στο Hollywood -και στις makeup addicts όλου του κόσμου, φυσικά- για τον μαγικό τρόπο του να “σμιλεύει” με τα πινέλα του τα πρόσωπα των διάσημων πελατισσών του, ανάμεσά τους η Kim Kardashian (είδωλο στο contouring) και όλη η οικογένειά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAKEUP BY MARIO

(@makeupbymario)

Πρόσφατα λάνσαρε μια σειρά sculpting sticks με την υπογραφή του brand του, Makeup by Mario και με αυτή την αφορμή μοιράστηκε πολύτιμα tips για αυτή την τεχνική που τόσο λατρεύουμε και που έχει τα δικά της μικρά μυστικά.

Στην ερώτηση τι προτείνει να επιλέξουμε για contouring, ένα προϊόν με κρεμώδη υφή ή μια πούδρα, ο Dedivanovic ξεκαθάρισε το τοπίο: “Κάποιοι αγαπούν την κρεμώδη φόρμουλα γιατί είναι πιο εύκολη για εκείνους, άλλοι αισθάνονται πιο άνετα με μια πούδρα”, εξήγησε και διευκρίνησε πως ο ίδιος χρησιμοποιεί και τις δύο υφές για να “κλειδώσει” το αποτέλεσμα: “Προτιμώ να χρησιμοποιώ ελάχιστη κρέμα και αργότερα ολοκληρώνω το αποτέλεσμα με λίγη πούδρα, για να μείνει σταθερό όλη μέρα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)

Αν δεν είσαι σίγουρη ποια από τις δύο υφές είναι η ιδανική για σένα, βάλε στην εξίσωση τον τύπο της επιδερμίδας σου: “Αν έχετε πολύ λιπαρή επιδερμίδα, η πούδρα είναι η πιο ελκυστική επιλογή”, είπε ο διάσημος makeup artist. “Επίσης, όταν μιλάμε για πούδρες, δεν χρειάζεστε οπωσδήποτε μια ειδική πούδρα για contouring- μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα bronzer“, είπε και εξήγησε το γιατί: “Αν χρησιμοποιείτε bronzer κατά μήκος των ζυγωματικών σας, στην πραγματικότητα σμιλεύετε το πρόσωπό σας”.

Αν όμως έχεις ξηρή επιδερμίδα, ο Dedivanovic πιστεύει πως οι κρεμώδεις υφές λειτουργούν καλύτερα, γιατί ενισχύουν την επιδερμίδα και της δίνουν μια διακριτική λάμψη.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Jade Roller: Έξυπνα tips για το αγαπημένο beauty tool των celebrities

Η πιο αναζωογονητική ευωδιά του καλοκαιριού ήρθε μόλις στην Ελλάδα!

Η Ελληνίδα Mary Katrantzou υπογράφει το νέο άρωμα του οίκου Bvlgari – και είναι υπέροχο!

Keywords
Τυχαία Θέματα