5 φορέματα που θα θέλεις να προσθέσεις στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα ASAP

Ποια είναι τα καλοκαιρινά φορέματα που αγαπάμε περισσότερο φέτος; Γνωστές γυναίκες από το instagram μας δείχνουν τα αγαπημένα τους φορέματα και μας εμπνέουν να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους.

#1. Animal print φόρεμα

Η Chiara Ferragni επιλέγει ένα μίντι φόρεμα με animal prints  και το συνδυάζει με παλ ροζ τσάντα και αρκετά αξεσουάρ και κοσμήματα σε διάφορες αποχρώσεις. Τα animal prints τα αγαπάμε πολύ φέτος το

καλοκαίρι και θέλουμε να τα βλέπουμε στα φορέματά μας.

#2. Slip dress

To slip dress είναι ένα φόρεμα που προτιμάμε τις τελευταίες σεζόν και η αγαπημένη fashionista Rocky Barnes το επιλέγει και αυτή με τη σειρά της. Η ίδια ποζάρει με lime green slip dress και κερδίζει τα βλέμματα πάνω της.

#3. Mπλε τόνοι

Το μπλε χρώμα και οι αποχρώσεις του είναι must αυτή τη σεζόν και το θέλουμε σε μεγάλη αναλογία στην ντουλάπα μας. Η Danielle Bernstein επιλέγει για μια επίσημη εμφάνισή της ένα μάξι μπλε μεταξωτό φόρεμα και κερδίζει τις εντυπώσεις.

#4. Φλοράλ φόρεμα

Η Julia Berolzheimer προτιμάει τα πιο ρομαντικά φορέματα που ούτως ή άλλως φέτος είναι huge τάση της σεζόν. Η Julia ολοκληρώνει το look της με ένα χρυσό μενταγιόν και δύο πιο κοντά κολιέ δημιουργώντας το πιο ωραίο layering.

#5. Λευκό φόρεμα

H Tezza επιλέγει ένα λευκό φόρεμα σε πιο boho style, ένα look που είναι δημοφιλές και φοριέται πολύ όλο το καλοκαίρι. Μπορείς να φορέσεις το λευκό φόρεμα με sneakers, φλατ πέδιλα, εσπαντρίγιες ή ακόμα και με mules για ένα πιο βραδινό look.

Εσύ ποιο από τα παραπάνω φορέματα θα προτιμήσεις για το φετινό καλοκαίρι;

Διαβάστε ακόμα: Κόκκινο + Φούξια: Τα bold χρώματα που έχουμε αγαπήσει αυτό το Καλοκαίρι

BAFTA TV Awards 2021: Οι δύο stars που με τις τουαλέτες τους μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

ΈΤΣΙ φοράνε το πουά σχέδιο οι πιο στιλάτες γυναίκες του instagram – Οδηγός αγοράς για τα πιο ωραία πουά prints

Keywords
Τυχαία Θέματα