Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η αδερφή της την βλέπει νικήτρια! «Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να βγει μια γυναίκα Ελληνίδα MasterChef!»

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Masterchef 5, η αδελφή της Μαργαρίτας Νικολαΐδη είπε κάποια πράγματα μέσα από τη σελίδα της στο Facebook για την φιναλίστ, δείχνοντάς την υποστήριξη της.

«Η Μαργαρίτα μας γεννήθηκε στη Ρωσία, αλλά μεγάλωσε στην Καλλονή Λέσβου. Η σχέση με τη μαγειρική είναι μια σχέση αγάπης από πολύ μικρή ηλικία, πάντα ήθελε να μπλέκεται στα πόδια της μαμάς, να μαγειρεύει. Αρχικά, πήγε να σπουδάσει Τουριστικά, όμως, τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη

και αποφάσισε ότι θέλει να γίνει μαγείρισσα, διότι αυτό ήταν το όνειρό της, άσχετα που η μαμά μας ήθελε να είναι στα τουριστικά η Μαργαρίτα.

Ευτυχώς, το κατάλαβε νωρίς και άλλαξε πορεία. Από το MasterChef 3 και μετά, την προτρέπαμε κι εμείς να πάει, εγώ σαν αδελφή της τής είπα ότι περίμενα κάποια στιγμή να πάει. Είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή που τρεις καταξιωμένοι σεφ, βλέπουν το ταλέντο της. Πιστεύω πως θα κερδίσει, όχι γιατί είναι αδελφή μου, αλλά γιατί πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να βγει μια γυναίκα Ελληνίδα MasterChef και γιατί να μην είναι η Μαργαρίτα μας που έχει όλο το πακέτο: ήθος, αξιοπρέπεια, ταλέντο. Θέλουμε να γυρίσει νικήτρια», ανέφερε συγκεκριμένα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Εντυπωσιακή αλλαγή! Ελληνίδα ηθοποιός έχασε 35 κιλά και μιλά για τη νέα της εικόνα

Πέθανε ο Νάσος Κάτρης μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό του

Μαρία Ηλιάκη: Όσα εξομολογείται για τις πρώτες μέρες με την νεογέννητη κόρη της

Keywords
Τυχαία Θέματα