Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ακόμα μια φορά για το animal print, το trend που έχει έρθει στη μόδα τις τελευταίες σεζόν και εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί και αυτόν τον Χειμώνα.

Αν δεν έχετε ακόμα ρούχα και αξεσουάρ που… θυμίζουν ζούγκλα στην γκαρνταρόμπα σας, στην αγορά υπάρχουν πολλά σε έκπτωση και μπορείτε να τα αποκτήσετε online. Σας συμβουλεύουμε να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης σε φορέματα που μπορείτε να

τα επιλέξετε και για τις ανοιξιάτικες -καλοκαιρινές εμφανίσεις σας.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, animal print, αμάνικο, με αλυσίδα στους ώμους, μίνι, με κλείσιμο στο φερμουάρ σε κανονική γραμμή.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο, οπάκ καλσόν, Ider και ένα ζευγάρι σουέντ, πράσινα μποτάκια με κορδόνια, Sagiakos.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με γυρισμένες τις άκρες προς τα έξω και ένα πιάσιμο ψηλά.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5/1

Keywords
Τυχαία Θέματα