Η Kim Κardashian ετοιμάζει μια ακόμη beauty έκπληξη!

Η Kim Kardashian είναι μία πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας. Όλες τις οι κινήσεις άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της, είναι μελετημένες και πανέξυπνες.

Δεν είναι τυχαίο πως πρόκειται για μια από τις διασημότερες και πιο πλούσιες celebrities χωρίς ουσιαστικά να έχει μία συγκεκριμένη ιδιότητα-επάγγελμα.

Ήταν η πρώτη από τις αδερφές που δημιούργησε make up collection. Ακολούθησε η Kylie Jenner που τα πήγε ακόμη καλύτερα αφού όπως ήδη γνωρίζετε, σύμφωνα με το περιοδικό

Forbes είναι η νεότερη, αυτοδημιούργητη billionaire -άσχετα αν λίγο μετά την κατηγόρησε πως παρουσίασε ψεύτικα οικονομικά στοιχεία.

Τον περασμένο Ιούνιο έγινε γνωστό πως η Kim πούλησε το 20% του beauty brand της, ΚΚW Beauty στον κολοσσό Coty, λαμβάνοντας 200 εκατομμύρια δολάρια!

Και τώρα ετοιμάζεται να λανσάρει μια ακόμη σειρά που περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης προσώπου, μαλλιών, προσωπικής υγιεινής αλλά και νυχιών.

Και αυτό σημαίνει πως ο τραπεζικός της λογαριασμός θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

“Η Kim μοιράζεται μαζί μας το πάθος της για τα προϊόντα ομορφιάς κι αυτό μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε τα δικά μας δυνατά σημεία για το κοινό καλό και τη δημιουργικότητα” λέει η Sue Nabi, chief executive officer της Coty.

Και για την ιστορία έχουμε να πούμε πως όλα ξεκίνησαν το 2017 όπου η Kim λάνσαρε ένα contour kit μιας και ήταν εκείνη που έκανε γνωστό το contouring, μια τεχνική εμβληματική που δίκαια, συνδέθηκε με το όνομά της.

Από τότε μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλά στην καθημερινότητα και τη ζωή μας, όμως η No 1 reality star καταφέρνει πάντα όχι απλά να παραμένει και να επιβιώνει αλλά να πρωταγωνιστεί και να δημιουργεί όλα τα trends.

Κάτι που είμαστε σίγουρες πως θα συνεχίσει να κάνει για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ρίχνεις νερό στο πρόσωπο όταν κάνεις ντους; Πρέπει να το σταματήσεις αμέσως τώρα και σου εξηγούμε το λόγο!

Αυτό είναι το σχήμα που κάνει τα δάχτυλα αλλά και όλα τα χρώματα και nail art designs να δείχνουν τέλεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα